ΠΑΟΚ-ΑΕΚ σαν σήμερα το 2018: Η μέρα που θριάμβευσε η δικαιοσύνη κόντρα στα όπλα μέσα στην Τούμπα (VIDEO)

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ σαν σήμερα το 2018: Η μέρα που θριάμβευσε η δικαιοσύνη κόντρα στα όπλα μέσα στην Τούμπα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τα όπλα βγήκαν στην Τούμπα και η ΑΕΚ έμεινε στο ύψος της σε μια ιστορική ημέρα σαν σήμερα το 2018

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γροθιά του Βασίλη Μπάρκα στον αέρα της Τούμπας σήμανε το πρώτο πρωτάθλημα της ΑΕΚ μετά από 24 χρόνια!

Μια μέρα σαν σήμερα, το 2018 η δικαιοσύνη και η Ενωση έμειναν στο ύψος τους, όταν τη σημάδευαν με όπλα κατάματα στην Τούμπα. Στις 11 Μαρτίους του 2018 η ΑΕΚ έπαιξε κόντρα στον ΠΑΟΚ σε ένα καθοριστικό -για το πρωτάθλημα- παιχνίδι που έμελλε να μείνει στην ιστορία για την εισβολή του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο όταν ο Κομίνης… τόλμησε να ακυρώσει το γκολ του Βαρέλα γιατί ήταν οφσάιντ.

Η Τούμπα γέμισε ξαφνικά

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας του ΠΑΟΚ, ωστόσο ως δια μαγείας, η τιμωρία ακυρώθηκε την μέρα του αγώνα με την ΑΕΚ να βρίσκεται ξαφνικά σε μια γεμάτη, από φίλους του ΠΑΟΚ, Τούμπα. Η Ενωση όμως απέφυγε τα «σόου» και έπαιξε κανονικά παρά το σκάνδαλο στις πλάτες της!

Ηταν ένα ντέρμπι που τα είχε. Πάθος, πείσμα, προσωπικές μονομαχίες και ορισμένες ωραίες ενέργειες από τους ποδοσφαιριστές  με την ΑΕΚ να επιχειρεί να αιφνιδιάσει στο ξεκίνημα και να φτάνει κοντά στο 1-0 από το ανάποδο ψαλιδάκι του Σέρχιο Αραούχο, αλλά τον ΠΑΟΚ να ισορροπεί την κατάσταση μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και το δεύτερο να είναι μια πραγματική «μάχη», αμφίρροπη και με χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, έμελλε δυστυχώς να κριθεί από μια διαιτητική απόφαση.

 

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Η ιστορική φάση του Βαρέλα

Ήταν το 89ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Βαρέλα σκόραρε με κεφαλιά, ο βοηθός Ποντίκης σήκωσε το σημαιάκι του για οφσάιντ υποστηρίζοντας πως ο Μαουρίτσιο ήταν εκτεθειμένος και επηρέαζε τη φάση και κάπου εκεί ήρθε η… έκρηξη. Οι παίκτες της ΑΕΚ αρχικά περικύκλωσαν διαιτητή και βοηθό, ζητώντας να ακυρωθεί το γκολ, ακολούθησαν αυτοί του ΠΑΟΚ που ζητούσαν να μετρήσει το γκολ, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη ένταση και διαπληκτισμοί.

Κάπου εκεί, αφού είχαν περάσει οκτώ λεπτά διακοπής, στον αγωνιστικό χώρο εισέβαλε ο Ιβάν Σαββίδης, με την εικόνα του περιστρόφου του στη ζώνη και της ανθρώπων ασφαλείας του να σοκάρει! Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάλεσε την ομάδα του να αποχωρήσει, θεωρώντας πως αδικείται. Ο Σαββίδης ήταν σε έξαλλη κατάσταση, τα έβαλε με τους διαιτητές, αλλά και τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Λιούμπος Μίχελ, πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που απειλούσε τους διαιτητές και τους έκανε χαρακτηριστικά νοήματα «τελειώσατε», ενώ την ίδια ώρα οι ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου του Βορρά» δεν πίστευαν τας μάτια τους!

Είναι ενδεικτικό πως οι περισσότεροι παίκτες έλεγαν στον Σαββίδη να μην πάρει την ομάδα από το γήπεδο, μέχρι που ο διαιτητής Κομίνης αποφάσισε να πάει στα αποδυτήρια μαζί με τους συνεργάτες του. Την απόσυρση των διαιτητών αποπειράθηκε να ακολουθήσει κι η ΑΕΚ, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να φωνάζουν στους συναδέλφους τους της Ένωσης να μην φύγουν. Εν τέλει οδηγήθηκαν όλοι στα αποδυτήρια, με τους διαιτητές και τον παρατηρητή να συσκέπτονται και να καταλήγουν στην διακοπή του αγώνα. Η ένταση δεν άλλαξε ούτε στα αποδυτήρια με τον Κομίνη να δηλώνει μετέπειτα πως στην Τούμπα φοβήθηκε για την ζωή του έπειτα από τις απειλές των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας (78′ Σάκχοφ), Πέλκας (73′ Μπίσεσβαρ), Κάμπος, Λημνιός (55′ Μακ), Πρίγιοβιτς

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Κονέ, Σιμόες, Γκάλο (82′ Μασούντ), Λιβάγια (64′ Χριστοδουλόπουλος), Μπακασέτας, Αραούχο

LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΑΕΚ που θέλει παίκτες σαν τον Πέρετζ και το πιο κομβικό θέμα του… Μαΐου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΑΕΚ νίκησε κάνοντας το καλύτερο της παιχνίδι φέτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Τσίλης: «Ο ορισμός του ηγέτη και μια διευκρίνηση» (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Παίζει «μπάλα» στις αγορές της Γαλλίας και της Λατινικής Αμερικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκπληκτική ΑΕΚ, τσάκισε (74-65) την Τουρκ Τέλεκομ και έγινε πρώτο φαβορί του ομίλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαφορετική ΑΕΚ θα δούμε, «κανονική» ΑΕΚ είναι όμως ο στόχος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X