Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός - Το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών, η εποχή κλοπών του Κοσκωτά (VIDEO)

Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός - Το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών, η εποχή κλοπών του Κοσκωτά (VIDEO)

Μια μέρα σαν σήμερα του 1991 ξεκινά η δίκη για το σκάνδαλο της Τράπεζας Κρήτης, στο οποίο εμπλέκεται άμεσα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Γιώργος Κοσκωτάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την «κόκκινη» προσπάθεια κυριαρχίας και επιβολής του δικού τους νόμου, δεν αποτελούν νέες καταστάσεις. Είναι υποθέσεις που κρατούν από πολύ παλιά. Οι παλιότεροι θυμόνται καλά όσα συνέβησαν από την λαίλαπα Κοσκωτά, που δεν επηρέασε μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά την κοινωνική και πολιτική ζωή όλου του τόπου. Μια μέρα σαν σήμερα το 1991, ξεκίνησε η δίκη για το σκάνδαλο της Τράπεζας Κρήτης, στο οποίο εμπλέκεται άμεσα ο πρόεδρος της τράπεζας και του Ολυμπιακού, Γιώργος Κοσκωτάς.

Με τις πλάτες της κυβέρνησης, ο Κοσκωτάς χρησιμοποίησε ως όχημα προστασίας την ομάδα του Πειραιά. Και πέτυχε τον στόχο του, καθώς ακόμα και μετά τη φυλάκιση του, έξω από τον Κορυδαλλό αντιμάχονταν οπαδοί του ΟΣΦΠ που τον στήριζαν και φανατικοί της «Αυριανής», που έβαλαν εναντίον του! Μοναδικές στιγμές παράνοιας. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Κοσκωτάς σάρωσε τα πάντα στο διάβα του. Αγόραζε ό,τι έβρισκε στον δρόμο τους, προσπάθησε να δωροδοκήσει ομάδες και παίκτες και επιχείρησε να αποκτήσει με έμμεσο ή άμεσο τρόπο, ότι καλύτερο κινούνταν στον χώρο.

Όλα αυτά βέβαια, με κλεμμένα λεφτά από καταθέσεις του κόσμου που έψαχνε να βρει τα χρήματα του. Λεφτά που δεν του ανήκαν, αλλά χρησιμοποιήθηκαν για να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που έμειναν στην ομάδα του Πειραιά. Ο Κοσκωτάς μάλιστα, δεν ασχολήθηκε μόνο με το ποδόσφαιρο, αλλά έδειξε την ίδια τακτική και σε άλλα αθλήματα (μπάσκετ, βόλεϊ). Αφησε πίσω του συντρίμμια, αλλά το τίμημα για τον ΟΣΦΠ ήταν ελαχιστότατο. Με κυβερνητικές μεθοδεύσεις ανέλαβε τα ηνία ο Κόκκαλης και η ιστορία συνέχισε να αλλοιώνεται προς χάρη τους.

LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Τσίλης: «Ο ορισμός του ηγέτη και μια διευκρίνηση» (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Παίζει «μπάλα» στις αγορές της Γαλλίας και της Λατινικής Αμερικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Δεν προχωρά τώρα σε άλλη προσθήκη στελέχους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκπληκτική ΑΕΚ, τσάκισε (74-65) την Τουρκ Τέλεκομ και έγινε πρώτο φαβορί του ομίλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ-Μπάγεβιτς: Δεν υπάρχει ως σκέψη νέα προοπτική συνεργασίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X