Κριστιάνο Ρονάλντο: Απίστευτες ύβρεις από τον σπίκερ της Πόρτο για την οικογένειά του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Απίστευτες ύβρεις από τον σπίκερ της Πόρτο για την οικογένειά του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O σπίκερ της Πόρτο προέβη σε απαράδεκτες προσβολές με αποδέκτη τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την οικογένειά του μετά την πρόκριση επί της Γιουβέντους και ζήτησε συγγνώμη λίγες ώρες αργότερα.

Η πρόκριση επί της Γιουβέντους στο Τορίνο έφερε ευφορία στην Πόρτο, μόνο που κάποιοι από τους «δράκους» ξέφυγαν. Ο σπίκερ της πορτογαλικής ομάδας εκτόξευσε απαράδεκτες προσβολές από τα social media για τον συμπατριώτη του σταρ των μπιανκονέρι, Κριστιάνο Ρονάλντο, και την οικογένειά του.

«Πήραμε εκδίκηση από τους κλέφτες Ιταλούς. Πήραμε εκδίκηση από το γουρούνι τον Ρονάλντο γι’ αυτά που έκανε στο Ντραγκάο. Πόσο υπερήφανος είναι ο λαός του Πόρτο. Τώρα περιμένω το βίντεο της Ντολόρες (μητέρα του Κριστιάνο) και των άλλων ξεδοντιάρικων μελών της οικογένειας», έγραψε μεταξύ άλλων ο Φερνάντο Σαούλ.

Λίγες ώρες αργότερα και έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε ζήτησε συγγνώμη, αναγνωρίζοντας το λάθος του. Δεν είναι η πρώτη φορά, ωστόσο, που ο εργαζόμενος της Πόρτο εκτροχιάζεται. Το 2017 στο ντέρμπι της Μπενφίκα με την Πόρτο φώναξε στα μεγάφωνα «κουραστήκαμε να μάς κλέβουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X