Ιντερ: Εταιρεία... πορνό προσφέρει 23 εκ. για χορηγία!

Στοίχημα: «Χοντρό» παιχνίδι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ίντερ βρίσκεται σε αναζήτηση βασικού χορηγού φανέλας για την νέα σεζόν και στην… εποχή του κορωνοϊού δέχθηκε μία άκρως δελεαστική πρόταση από μία εταιρεία πορνό.

Οι «νερατζούρι» προσπαθούν να καλύψουν το κενό από οικονομικής πλευράς που αφήνει η λύση της συνεργασίας με την Pirelli και σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Sun», μία εταιρεία πορνό κατέθεσε πρόταση για χορηγία αντί του ποσού των 23 εκ. ευρώ ετησίως.

Βέβαια η Ίντερ δεν έχει σχολιάσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ενώ στην Ιταλία αναφέρουν πως οι «νερατζούρι» αναζητούν μία χορηγία άνω των 30 εκ. ευρώ ετησίως. Η ομάδα του Μιλάνου παρότι είναι κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από αρκετά χρόνια, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα λόγω κορωνοϊού, ενώ και στο διοικητικό κομμάτι γίνονται προσπάθειες για οικονομική ενίσχυση από νέους μετόχους της τάξεων των 200 εκ. ευρώ για την νέα σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X