Survivor-Τριαντάφυλλος: «Θα είναι πόλεμος...» (VIDEO)

Survivor-Τριαντάφυλλος: «Θα είναι πόλεμος...» (VIDEO)

Γεμάτο εντάσεις το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ηθοποιό» και «φίδι» αποκάλεσαν τον Τριαντάφυλλο ο Γιώργος Κόρομι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, αντίστοιχα, στο επεισόδιο του «Survivor» που προβλήθηκε την Τετάρτη και ακόμα ένας παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η ρήξη ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και στους συμπαίκτες του στην κόκκινη ομάδα κορυφώθηκε στο επεισόδιο του «Survivor» που προβλήθηκε την Τετάρτη (10/03) στον ΣΚΑΪ, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να παρομοιάζει τον τραγουδιστή με φίδι, ενώ ο Γιώργος Ταβλαδάκης αποχώρησε.

Στο επίκεντρο του Συμβουλίου του Νησιού τέθηκε εκ νέου η συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου, ο οποίος είπε πως έχει απομονωθεί από την ομάδα των «Κόκκινων».

Ο Αλέξης Παππάς πήρε το μέρος του τραγουδιστή υπενθυμίζοντας κοινές στιγμές στην ομάδα των «Διάσημων» και, παράλληλα, επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς στον Γιώργο Κόρομι, όταν τέθηκε θέμα δωροδοκίας.

Μάλιστα, η κατάσταση ξέφυγε και ο Γιώργος Λιανός ύψωσε τον τόνο της φωνής, ανακαλώντας τους πάντες στην τάξη.

Έπειτα, τόσο ο Γιώργος Ασημακόπουλος όσο και ο Γιώργος Κόρομι αναφώνησαν «μακάρι!» στο ενδεχόμενο αποχώρησης του τραγουδιστή, με εκείνον να προειδοποιεί πως εφόσον παραμείνει, «θα αρχίσει ο πόλεμος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X