Στα 3.5 δισ. δολάρια τα έσοδα της αγοράς των eSports μέχρι το 2025

Στα 3.5 δισ. δολάρια τα έσοδα της αγοράς των eSports μέχρι το 2025

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμη έρευνα έρχεται να αναδείξει την τεράστια δύναμη των eSports και αναφέρει πως μέσα στην επόμενη τετραετία τα έσοδα της αγοράς θα αυξηθούν κατά 70%.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Juniper Research, μέχρι και το 2025 τα έσοδα θα φτάσουν τα 3.5 δισ. δολάρια από τα 2.1 δισ. δολάρια που κινείται η αγορά σήμερα. Στα ποσά αυτά περιλαμβάνονται τα πάντα, από τις συνδρομές στις διάφορες πλατφόρμες streaming, όπως το Twitch και το Facebook Gaming, έως και τα εισιτήρια των διάφορων εκδηλώσεων και events ή τις συμφωνίες με χορηγούς.

Η εταιρεία ερευνών αναφέρει πως οι gamers που παρακολουθούν eSports θα αυξηθούν (με μικρότερους ρυθμούς βέβαια) μέχρι και το 2025, φτάνοντας το 1 δισεκατομμύριο από τα 800 εκατομμύρια που υπολογίζονται αυτή τη στιγμή. Η Juniper σημειώνει ακόμη ότι η μεγαλύτερη πηγή εσόδων της αγοράς βρίσκεται στην Ασία, στην οποία ζουν και σχεδόν οι μισοί φίλοι του κυβερνοαθλητισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X