Ξάνθη-Δόξα Δράμας 1-0: Νίκη και 5η θέση για τους Ακρίτες (VIDEO)

Ξάνθη-Δόξα Δράμας 1-0: Νίκη και 5η θέση για τους Ακρίτες (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εννέα χρόνια μετά την τελευταία τους επίσημη συνάντηση σε ματς Super League (2011/12), η Ξάνθη επιφύλασσε ανάλογο σκηνικό στη Δόξα Δράμας. Νίκη με 1-0 για τους Ακρίτες στα «Πηγάδια», σε ένα ματς που άργησε περίπου δύο μήνες, αφού την 3η αγωνιστική οι Δραμινοί δεν είχαν εξασφαλίσει ακόμη άδεια συμμετοχής στη φετινή Super League 2.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ προηγήθηκε με το δυνατό σουτ του Σχρόιβεν από το 31ο λεπτό, είχε για ακόμη μία φορά σε καλή μέρα τον γκολκίπερ Ίτσο και παρά το ότι δεν βρήκε το δεύτερο γκολ που έψαχνε μέχρι τέλους, η «οβίδα» του Ολλανδού επιθετικού ήταν αρκετή να την επαναφέρει στις νίκες, μετά από δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα πρόσφατα παιχνίδια της.

Έτσι, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν σε αγώνες με τις υπόλοιπες ομάδες της εξάδας (13) και πέτυχαν τον στόχο τους να ανέβουν στην 5η θέση, προσπερνώντας την Παναχαϊκή. Πλέον, απέχουν οκτώ βαθμούς από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη (28 έναντι 20).

Από την άλλη, η Δόξα Δράμας υπέστη την τέταρτη σερί ήττα και συνεχίζει το κακό σερί των τελευταίων εβδομάδων. Πάντα, όμως, με ένα ματς λιγότερο (Απόλλων Λάρισας), που με προϋπόθεση τη νίκη μπορεί να τη φέρει στο -4 από την εξάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X