Μπέος για Ζαγοράκη: «Θετική εξέλιξη και ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Μπέος για Ζαγοράκη: «Θετική εξέλιξη και ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αχιλλέας Μπέος με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την ΕΠΟ ως θετική εξέλιξη και ευκαιρία.

Ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ, ο Αχιλλέας Μπέος, με δήλωση του στην σελίδα του ΝΠΣ Βόλου.

Αναλυτικά η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου:

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναμφίβολα αποτελεί μια θετική εξέλιξη και μια ευκαιρία για το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, μια σημαντική προσωπικότητα του χώρου, έχει όλα τα εχέγγυα και τις προϋποθέσεις να επιτύχει στο έργο που προτίθεται να αναλάβει, αρκεί να προχωρήσει στις αναγκαίες αλλαγές και επιλογές με αποφασιστικότητα, χωρίς ταλαντεύσεις και κυρίως χωρίς να υποκύψει στις αναμενόμενες από γνωστούς και μη εξαιρετέους παράγοντες του χώρου που το μόνο που τους ενδιαφέρουν είναι τα ιδιοτελή μικροσυμφέροντα των ομάδων τους.

Εύχομαι και ελπίζω ότι ο Θόδωρος Ζαγοράκης δεν θα υποπέσει στα λάθη των προκατόχων του και σε κάθε περίπτωση του εύχομαι κάθε επιτυχία στο σημαντικό έργο για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X