Super League 2: Την πρώτη νίκη με Τεννέ ψάχνει η Ξάνθη απέναντι στη Δόξα Δράμας (VIDEO)

Super League 2: Την πρώτη νίκη με Τεννέ ψάχνει η Ξάνθη απέναντι στη Δόξα Δράμας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ξάνθη και Δόξα Δράμας αγωνίζονται στον εξ'αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Super League 2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξάνθη και Δόξα Δράμας αγωνίζονται στον εξ’αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 (15:00, ΕΡΤ3). Οι δρόμοι τους συναντιούνται και πάλι μετά από εννέα χρόνια, αλλά για την δεύτερη κατηγορία παίζουν ύστερα από 33 ολόκληρα χρόνια.

Το παιχνίδι των δύο ομάδων δεν έγινε στις 24 Ιανουαρίου, ημερομηνία της 3ης αγωνιστικής, καθώς η Δόξα Δράμας άργησε να μπει στο πρωτάθλημα και έτσι θα παίξουν τώρα το ματς του πρώτου γύρου. Και την Κυριακή, μέσα σε πέντε μέρες δηλαδή, και του δεύτερου, στη Δράμα.

Η Ξάνθη προέρχεται από την ισοπαλία στη Νεάπολη με τον Ιωνικό, δεύτερη ισοπαλία με το Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τον τιμωρημένο Θυμιανή και τους τραυματίες Στάθη, Θανάση Παπάζογλου και Βασίλεφ, ενώ εκτός είναι οι Κέλαβα, Έλιοτ.

Η Δόξα Δράμας ξεκίνησε αργά και με τρεις ήττες, αλλά άφησε υποσχέσεις στη συνέχεια με μια πεντάδα αγώνων με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ωστόσο τα τρία τελευταία ήταν πάλι ήττες, με αποκορύφωμα τα έξι γκολ της περασμένης Κυριακής από τον Εργοτέλη. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι δεν υπολογίζουν τους Σπυρόπουλο, Άντερσον και Χάμοντ.

Η επόμενη (13η) αγωνιστική

Σάββατο 13 Μαρτίου
Τρίκαλα-Ιωνικός (14:45)
Χανιά-Καραϊσκάκης (14:45)
Διαγόρας Ρόδου-Απόλλων Λάρισας (14:45)
Λεβαδειακός-Εργοτέλης (14:45)

Κυριακή 14 Μαρτίου
Δόξα Δράμας-Ξάνθη (14:45)
Ιεράπετρα-Παναχαϊκή (14:45)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X