ΑΕΚ: Δεν προχωρά τώρα σε άλλη προσθήκη στελέχους

ΑΕΚ: Δεν προχωρά τώρα σε άλλη προσθήκη στελέχους
Photo Credits: INTIME

Μένει ως έχει η ΑΕΚ - Δεν υπήρξε συμφωνία για συνεργασία με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελευταίο καιρό οι αλλαγές στην ΑΕΚ για τη στελέχωση του τμήμα σκάουτινγκ ήταν πολλές.

Με την ανακοίνωση της συνεργασίας με τους Γιάννη Παπαδημητρίου και Στάθη Ταυλαρίδη, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τον Παναγιώτη Κονέ στο τμήμα σκάουτινγκ, όπου υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, το τελευταίο διάστημα υπήρξε σειρά επαφών και συζητήσεων μεταξύ της ΑΕΚ και του Ντίνου Διαμαντόπουλου. Ωστόσο, αυτές δεν κατέληξαν σε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Το πρόβλημα φαίνεται να ήταν περισσότερο στο πως θα μπορούσε να μπει στο οργανόγραμμα της ΑΕΚ αυτή την στιγμή κι εκεί φάνηκε να υπάρχουν διαφορετικές σκέψεις προς το παρόν, ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Διαμαντόπουλος δεν είναι καινούργιος στον χώρο και έχει ήδη χειριστεί σημαντικά ποδοσφαιρικά project. Προφανώς τον ενδιαφέρει αν μπει στην ΑΕΚ, να είναι στο 100% στην ΑΕΚ και να μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο στον σχεδιασμό της.

Το ζήτημα για την ΑΕΚ είναι πως με την αποχώρηση του Ίλια Ίβιτς, κάλυψε άμεσα την θέση του τεχνικού διευθυντή, με την επιλογή να την δώσει στον Παναγιώτη Κονέ. Αυτό μάλλον προς το παρόν θέτει περιορισμούς ως προς την «ευελιξία» στο οργανόγραμμα για το στελεχιακό δυναμικό που θα ασχολείται με τον σχεδιασμό.

Και έτσι, η ΑΕΚ θα πορευτεί με τους ήδη υπάρχοντες και ο στόχος είναι να δυναμώσει πολύ στα θέματα σκάουτινγκ, καθώς οι απαιτήσεις είναι αυξημένες με την είσοδο της Ενωσης στο νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια σε λίγους μήνες. Το βάρος πλέον πέφτει στην οργάνωση της πρώτης ομάδας και της Ακαδημίας, ώστε όλα να λειτουργήσουν όπως πρέπει με ορίζοντα το καλοκαίρι.

Για αυτό θα πρέπει να περιμένουμε προσεχώς και άλλες αλλαγές…

LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και μια βδομάδα που θα κυλήσει ήρεμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα Σμύρνη: VIDEO από τη στιγμή που διαδηλωτές ρίχνουν κάτω τον αστυνομικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνος Λούπος: «Η απόφαση Μελισσανίδη για τον Χιμένεθ» (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Σκέψεις για επιστροφή Μπάγεβιτς σε διοικητικό πόστο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα Σμύρνη: Ομάδα ΔΡΑΣΗ μετά την επίθεση στον αστυνομικό: «Πάμε να τους σκοτώσουμε…» (VIDEO)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X