Μπακασέτας: Ρεκόρ καριέρας με 12 γκολ!

Μπακασέτας: Ρεκόρ καριέρας με 12 γκολ!
Photo Credits: INTIME

Τρομερός ο Τάσος Μπακασέτας φέτος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρεκόρ καριέρας από τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος χθες με το γκολ-πέναλτι στην ήττα (1-3) της Τραμπζοσπόρ απέναντι στην πρώην ομάδα του, Αλάνιασπορ, των Τζαβέλα και Σιώπη, έφτασε τα 12 γκολ.

Αυτό σημειώνει η τουρκική εφημερίδα milliyet, τονίζοντας ότι «ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος τελείωσε τη σεζόν με 11 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Πανιώνιο το 2015-2016, έφτασε σε ρεκόρ εναντίον της πρώην ομάδας του. Είχε 11 γκολ μέχρι τον χθεσινό αγώνα, σκόραρε και έφτασε στο ρεκόρ.

Ωστόσο, η προσπάθεια και η συμβολή του Μπακασέτα δεν έφερε βαθμούς αυτή τη φορά. Ο Έλληνας, ο οποίος έδωσε 12 βαθμούς στην ομάδα του με 4 γκολ σε 4 παιχνίδια προηγουμένως, άφησε το γήπεδο ηττημένος μετά από 90 λεπτά. Εχει σημειώσει 5 από τα 8 τελευταία γκολ της Τραμπζοσπόρ στο πρωτάθλημα».

Ο Μπακασέτας χθες παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα για 7η φορά αυτή τη σεζόν και θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, εάν δεχθεί κίτρινη κάρτα στο εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον της Ερζουρούμσπορ την Κυριακή.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X