Στο Champions League τους τα παίρνουμε!

Στο Champions League τους τα παίρνουμε!

Η δυάδα του Stoiximaview με τους αγώνες του Champions League...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο αγώνες Champions League έχει απόψε και το stoiximaview.gr προτείνει και τους δύο για το σημερινό μας δελτίο στο στοίχημα!

Γιουβέντους-Πόρτο (22:00): Μεγάλο παιχνίδι περιμένουμε να δούμε. Έδειξε στον πρώτο αγώνα η Πόρτο ότι ήταν πολύ ανταγωνιστική και αν δεν ήταν το γκολ του Κιέζα στο τέλος, θα είχε μεγαλύτερο προβάδισμα. Βέβαια, σε αυτό το επίπεδο τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το λέμε ακόμα και 2-0 να είχε μείνει. Αφορά και το στοίχημα αυτό εννοείται. Τα προγνωστικά στοιχήματος προσφέρουν πολλές επιλογές, αλλά δίνουν πολύ χαμηλά τον «άσο». Δεν αξίζει η απόδοση κάτω από το 1,50.

Δεν είχε καλή εικόνα η Γιουβέντους στο «Dragao». Δέχτηκε δύο γκολ, ένα στις αρχές κάθε ημιχρόνου, ειδικά στο πρώτο έγινε τραγικό λάθος από τον Μπεντακούρ με το γύρισμα στον Σέζνι. Το έσωσε, πάντως, το ωραίο γκολ του Κιέζα στο τελευταίο δεκάλεπτο και έτσι το 2-1 αφήνει την υπόθεσή πρόκριση ανοικτή. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τη νίκη στο ντέρμπι με τη Λάτσιο και έμεινε ζωντανή στη μάχη για τον τίτλο. Για το ευρωπαϊκό παιχνίδι εκτός παραμένουν ο τραυματίας Ντιμπάλα, ο Μπεντακούρ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και ο τιμωρημένος Ντανίλο. Αμφίβολοι για την ομάδα του Πίρλο ο Κιελίνι, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στον πρώτο αγώνα και ο Αρτούρ.

Η Πόρτο τα πήγε περίφημα στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου αγώνα και γνωρίζει πως καλείται να ψάξει γκολ στο Τορίνο για να αυξήσει τις πιθανότητές της. Θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλο τέρμα, αλλά εν τέλει επικράτησε 2-1 και πηγαίνει στην Ιταλία να τα παίξει όλα για όλα. Στο πρωτάθλημα παραμένει στο -10 από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και δύσκολα θα μπορέσει να κάνει την ανατροπή αφού δεν την κέρδισε κιόλας πριν δέκα μέρες. Προέρχεται από το 2-0 επί της Ζιλ Βιθέντε. Αμφίβολος δίνεται ο στόπερ Μπεμπά, δεν έχει άλλες απουσίες.

Γιουβέντους-Πόρτο (22:00): Ως φαβορί παρουσιάζεται η Γιουβέντους, αλλά εγώ πιστεύω πως ένα γκολ μπορεί να το βρει η Πόρτο και να βάζει ξανά δύσκολα στην ομάδα του Πίρλο. Πάμε στοίχημα με βασική επιλογή μας το g/g που το βρίσκουμε στο πολύ καλό 1,90 (Stoiximan). Επίσης, μου αρέσει ως fun bet Να σκοράρει ο Ρονάλντο περισσότερα από 2 γκολ, στο 3,90. Τέλος, θεωρώ πως είναι χαμηλά το όριο με τις κάρτες. Το να βγουν 5 κάρτες και πάνω στο 1,97 είναι καλή επιλογή.

Ντόρτμουντ-Σεβίλλη: Όλα για όλα

Ντόρτμουντ-Σεβίλλη (22:00): Με μια ακόμα παράσταση του Έρλινγκ Χάαλαντ η Ντόρτμουντ έφυγε με μεγάλη νίκη από την Ανδαλουσία. Το 3-2 της δίνει σαφώς το προβάδισμα πρόκρισης, αλλά οι Ισπανοί δεν θα τα παρατήσουν εύκολα. Θα ψάξουν ένα γρήγορο γκολ προκειμένου να μπουν και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Άλλωστε και από τις δηλώσεις τους καταλαβαίνεις πως δεν θα πάνε στη Γερμανία για να πετάξουν… λευκή πετσέτα. Ο Λοπετέγι είπε πως η ομάδα του έχει ακόμα πιθανότητες πρόκρισης, από τη στιγμή που κατάφερε να μειώσει σε 2-3 στο φινάλε. Όμως η αλήθεια είναι πως στο ματς τον πρώτο λόγο τον έχει σίγουρα η Ντόρτμουντ.

Ντόρτμουντ-Σεβίλλη (22:00): Το… πυρηνικό όπλο που λέγεται Χάαλαντ είναι σε τρομερή κατάσταση. Το Σάββατο σημείωσε δύο γκολ απέναντι στην Μπάγερν, σε ένα ματς πάντως που η ομάδα του δεν τα κατάφερε. Κυρίως λόγω του σπουδαίου Λεβαντόφσκι. Ο Χάαλαντ έχει αποδείξει πως μπορεί να οδηγήσει από μόνος του την ομάδα του στην επιτυχία.

Θεωρώ πως θα δούμε ακόμα ένα ανοιχτό παιχνίδι όπως συνέβη και στο πρώτο ματς. Χαμηλές οι αποδόσεις στα γκολ όσον αφορά το στοίχημα, κάτι λογικό αν κρίνουμε από τον επιθετικό τρόπο που αγωνίζονται και οι δύο ομάδες. Και φυσικά και από τα δεδομένα του ματς: η Σεβίλλη θα ψάξει τα γκολ. Θα πάμε στοίχημα με over 3,5 γκολ στο ματς σε απόδοση 2.34.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X