Γκουαρντιόλα: «Θα βάλουμε 18 γκολ στην Σαουθάμπτον»!

Γκουαρδιόλα: «Φτάνει το πιο σημαντικό σημείο της σεζόν»
Photo Credits: INTIME

Ειρωνικός ο Πεπ Γκουαρδίολα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι θα κερδίσει με 18-0 την Σαουθάμπτον, αυτό δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το ειρωνικό ξέσπασμα του Πεπ Γκουαρντιόλα προκάλεσε ερώτηση δημοσιογράφου, με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι να αναφέρει ότι η ομάδα του πρόκειται να επικρατήσει έως και 18-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σαουθάμπτον (10/3, 20:00) στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Premier League.

O δημοσιογράφος εξαγρίωσε τον Καταλανό προπονητή, καθώς υποστήριξε ότι η προσεχής αντίπαλος των «πολιτών» δέχεται ενίοτε πολλά γκολ, όπως συνέβη και στον πρόσφατη συντριβή της από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Όχι, θα σκοράρουμε 18 γκολ, το αποτέλεσμα θα είναι 18-0. Μα τι ερώτηση είναι αυτή; Δέχτηκαν εννέα γκολ όταν έπαιξαν για 80 λεπτά 10 εναντίον 11. Πιστεύεις πως θα είναι ένα αστείο και ότι θα σκοράρουμε αύριο 9 ή 18 γκολ; Ας είμαστε σοβαροί. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αν μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη για μας θα είναι επιτυχία. Αυτό μόνο», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Σίτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X