Κασναφέρης: Τέλος από το τιμ μάνατζερ του Απόλλωνα Σμύρνης

Κασναφέρης: Τέλος από το τιμ μάνατζερ του Απόλλωνα Σμύρνης
Photo Credits: INTIME

Τέλος από το τιμ μάνατζερ του Απόλλωνα Σμύρνης ο Γιώργος Κασναφέρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Κασναφέρης αποτελεί πλέον παρελθόν από το τιμ μάνατζερ του Απόλλωνα Σμύρνης.

Λανθασμένες συμπεριφορές σε θέματα εσωτερικής φύσεως χρεώθηκαν στον Γιώργο Κασναφέρη, που αποτελεί παρελθόν από τη θέση του τιμ μάνατζερ του Απόλλωνα Σμύρνης.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα του έκτακτου Δ.Σ. της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (9/3). Μάλιστα, υπήρξε και απόφαση αναπροσαρμογής ρόλων και αρμοδιοτήτων στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» με τον Έκτορα Μονεμβασιώτη, γιο του μεγαλομετόχου, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη να αναλαμβάνει χρέη γενικού αρχηγού μαζί με τον Σωτήρη Παπαδάκη (καθήκοντα που ήδη ασκούσε).

Από εκεί και πέρα έγινε συζήτηση για την αγωνιστική κάμψη της ομάδας και τονίστηκε η κρισιμότητα της κατάστασης εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, την τελευταία αγωνιστική πριν την έναρξη των πλέι οφ.

Στο μεταξύ, δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασης του Γιώργου Παράσχου, ο οποίος εξακολουθεί να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης ως τεχνικός ηγέτης του Απόλλωνα Σμύρνης.

Πηγή: a-sports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X