Ξανά σήμερα ο Μελισσανίδης στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ!

Ξανά σήμερα ο Μελισσανίδης στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ιδιαίτερα ενεργός ο Δημήτρης Μελισσανίδης τελευταία στα ζητήματα της ΠΑΕ ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε και σήμερα, Τρίτη, στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, δείχνοντας αρκετά ενεργός το τελευταίο διάστημα στα… κιτρινόμαυρα ζητήματα.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ πήγε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα γραφεία της ΠΑΕ, μετά τις χθεσινές εξελίξεις που υπήρχαν με την πρόσληψη του Γιώργου Κοσμά.

Ο Μελισσανίδης είχε σήμερα πολύωρη συνεργασία με όλα τα στελέχη της ομάδας για τα τρέχοντα θέματα της εταιρίας, παρόλα αυτά δεν αναμένεται από πλευράς ανακοινώσεων κάποια εξέλιξη σήμερα.

Ο «Τίγρης» παραμένει μέχρι στιγμής στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, καθώς υπάρχουν αρκετά ζητήματα που χρειάζονται την έγκριση του. Και αναμένεται όταν τελειώσουν να αποχωρήσει.

Μελισσανίδης: Και χθες όλη μέρα στην ΠΑΕ

Να θυμίσουμε ότι χθες, ημέρα των γενεθλίων του ο Δημήτρης Μελισσανίδης από το πρωί έμεινε για πολλές ώρες στην ΠΑΕ ΑΕΚ και εν συνεχεία πήγε στο ΟΑΚΑ για να δει τον αγώνα ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης για την 25η αγωνιστική της Super League.

Και τελευταία δείχνει ιδιαίτερα ενεργός, καθώς το τελευταίο 10ημερο έχει βρεθεί πέντε φορές στα γραφεία της εταιρίας για να προχωρήσει σημαντικά ζητήματα και αλλαγές. Και δείχνει ότι κάνει πράξη το ρεπορτάζ του enwsi.gr από τις αρχές Φεβρουαρίου, με πολλές και μεγάλες αλλαγές στην ΠΑΕ ΑΕΚ και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Και ήδη οι πρώτες έχουν ανακοινωθεί με νέα πρόσωπα (Κοσμάς, Ταυλαρίδης, Παπαδημητρίου) και αποχωρήσεις (Λυσάνδρου, Τσάνας).

Ολες οι ειδήσεις στο enwsi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιτέλους ΑΕΚ και Καρίμαρος! (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΛΗ η εκπομπή του ENWSI TV από το Pοst Game του ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ετσι έφτασε ο Μελισσανίδης στην επιλογή του Γιώργου Κοσμά

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X