ΑΕΚ: Τα γενέθλια του Δημητρούλια που σπάει κάθε ρεκόρ στον πάγκο της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Δημητρούλιας: «Το πιο θετικό η παρουσία των Στάθη και Κοτσιώνη»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής που οδήγησε την ΑΕΚ στην κορυφή κλείνει σήμερα τα 43 του χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας.

Ο άνθρωπος που οδήγησε ξανά την ομάδα στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος  συμπληρώνει το 43ο έτος της ηλικίας του. Από το 2019 που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου» η ΑΕΚ έχει κάνει άλματα μπροστά και το σημαντικότερο συγκαταλέγεται πλέον στις μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις.

Ο τεχνικός της ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2019 και έχει κατακτήσει 1 Πρωτάθλημα Handball Premier (2020), ενώ έχει οδηγήσει την ΑΕΚ σε 1 Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος (2020, αναβλήθηκε) και σε 1 Προημιτελικό Challenge Cup (2020, αναβλήθηκε)!
Έχει κάτσει στον πάγκο της ΑΕΚ σε 38 επίσημους αγώνες (26 Πρωταθλήματος, 4 Κυπέλλου Ελλάδος, 8 Ευρωπαϊκούς Αγώνες) σημειώνοντας συνολικά 35 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες!. Οι νίκες δεν σταματούν μόνο στα επίσημα παιχνίδια καθώς η ΑΕΚ έχει ξεχάσει την…ήττα και στα φιλικά όπου μετράει μόνο νίκες με εξαίρεση μια ήττα πέρυσι από την Βαρντάρ.

Χρόνια πολλά και από το enwsi.gr

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK (@aek_athleticclub)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X