ΑΕΚ: Μια νίκη και μια ήττα για την ομάδα FIFA

ΑΕΚ: Μια νίκη και μια ήττα για την ομάδα FIFA
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κατέκτησε τέσσερις ακόμα βαθμούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία νίκη και μία ήττα σημείωσε η ομάδα FIFA 11vs11 της ΑΕΚ για την 13η και 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος FIFA 11vs11. Η “Ένωση” επιβλήθηκε με 7-0 της Ομόνοιας Ψευδά σε μία από τις μεγαλύτερες σε έκταση νίκες στην ιστορία της, ενώ ηττήθηκε με 4-2 από τον Ιωνικό.

Κόντρα στους “πράσινους” η ΑΕΚ παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόσωπο και έφτασε σε μία πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη. Με τον Κομπογιάννη άνοιξε το σκορ, ενώ στη συνέχεια έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ. Τελικά ο Καρακατσάνης με κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το 2-0 πριν το ημίχρονο, δίνοντας μεγαλύτερη ελευθερία στους “κιτρινόμαυρους”. Με την έναρξη του β’ μέρους ο Τσιρωνάς σημείωσε το 3-0, για να ακολουθήσουν τα γκολ των Μπενάρδου, Μπουλά και 2 από τον Αρβανιτάκη για το τελικό 7-0.

Πριν τον αγώνα με την Ομόνοια, προηγήθηκε η αναμέτρηση με τον Ιωνικό που δεν εξελίχθηκε όπως επιθυμούσε η “Ένωση”. Η ΑΕΚ κατάφερε να βρει το γκολ με τον Κομπογιάννη στο 29′, αλλά η ομάδα του Ιωνικού ισοφάρισε άμεσα σε 1-1. Ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν ένα κενό στην άμυνα του “Δικεφάλου” και σημείωσαν το 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τσιρωνάς έφερε το ματς στα ίσια στο 50′. Η ΑΕΚ έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα, με το 2-2 να παραμένει έως το 82′, όταν και οι φιλοξενούμενοι μετά από κόρνερ βρήκαν δίχτυα. Η ΑΕΚ βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει, ανεπιτυχώς, με το 4-2 να είναι το τελικό σκορ.

Ομόνοια Ψευδά – ΑΕΚ 0-7
Σκόρερς: Κομπογιάννης, Καρακατσάνης, Τσιρωνάς, Μπενάρδος, Μπουλάς, Αρβανιτάκης (2).
ΑΕΚ (Τσαουσίδης): Πολυχρονιάδης, Τσαουσίδης, Ηρειώτης, Καρακατσάνης, Αρβανιτάκης, Vankin, Γκουλίτος, Μπενάρδος, Nati, Τσιρωνάς, Μπουλάς.

ΑΕΚ – Ιωνικός 2-4
Σκόρερς: Κομπογιάννης, Τσιρωνάς.
ΑΕΚ (Τσαουσίδης): Πολυχρονιάδης, Τσαουσίδης, Ηρειώτης, Καρακατσάνης, Αρβανιτάκης, Vankin, Γκουλίτος, Μπενάρδος, Nati, Τσιρωνάς, Κομπογιάννης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X