Τρομερή δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ από τον ΑΕΚτζή Μάνο Τζανακάκη με σπάνιες φανέλες! (ΦΩΤΟ)

Τρομερή δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ από τον ΑΕΚτζή Μάνο Τζανακάκη με σπάνιες φανέλες! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Σπουδαία δωρεά με 40 συλλεκτικές φανέλες της ΑΕΚ για το Μουσείο στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία πραγματικά σπουδαία δωρεά για το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» από τον σημαντικό συλλέκτη και στέλεχος του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης, Μάνο Τζανακάκη, με σπάνιες και συλλεκτικές φανέλες της Ενωσης.

Δείτε την ανάρτηση της ΑΕΚ και τις φωτογραφίες από την τρομερή συλλογή και δωρεά

«Μία πραγματικά σπουδαία δωρεά για το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ στο νέο μας γήπεδο από τον σημαντικό συλλέκτη και στέλεχος του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης, Μάνο Τζανακάκη.

Στα γραφεία της ΑΕΚ, παρουσία του Gerasimos Gasparinatos επίσης σημαντικού συλλέκτη, που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του για το Μουσείο, παραδόθηκε στη γενική διευθύντρια της ΠΑΕ, Αγγελική Αρκάδη, το πρώτος μέρος από τη σπάνια συλλογή του με φανέλες της ομάδας μας απ’ όλες τις εποχές της ιστορίας της, αλλά και μετάλλια ιστορικών κατακτήσεων τίτλων.

Η συνολική δωρεά του Manos Tzanakakis θα φτάσει περίπου τις 40 συλλεκτικές φανέλες και αποτελεί την αρχή της συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΚ με σημαντικούς συλλέκτες-δωρητές για την ολοκλήρωση των εκθεμάτων, που θα αποτελέσουν ένα σημαντικό κομμάτι από το συνολικό περιεχόμενο του Μουσείου της Ιστορίας της ΑΕΚ, το οποίο θα στεγαστεί στον τελευταίο όροφο του κτιρίου που ολοκληρώνεται μπροστά από το νέο μας γήπεδο «OPAP ARENA», στο χώρο της παλιάς σκεπαστής.

Η κιτρινόμαυρη οικογένεια ευχαριστεί θερμά τον Μάνο Τζανακάκη για την πραγματικά σπουδαία προσφορά του στο Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ και για την έμπρακτη εκδήλωση αγνής αγάπης προς την αγαπημένη του ομάδα».

Τρομερή δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ από τον ΑΕΚτζή Μάνο Τζανακάκη με σπάνιες φανέλες! (ΦΩΤΟ) Τρομερή δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ από τον ΑΕΚτζή Μάνο Τζανακάκη με σπάνιες φανέλες! (ΦΩΤΟ) Τρομερή δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ από τον ΑΕΚτζή Μάνο Τζανακάκη με σπάνιες φανέλες! (ΦΩΤΟ) Τρομερή δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ από τον ΑΕΚτζή Μάνο Τζανακάκη με σπάνιες φανέλες! (ΦΩΤΟ) Τρομερή δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ από τον ΑΕΚτζή Μάνο Τζανακάκη με σπάνιες φανέλες! (ΦΩΤΟ) Τρομερή δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ από τον ΑΕΚτζή Μάνο Τζανακάκη με σπάνιες φανέλες! (ΦΩΤΟ) Τρομερή δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ από τον ΑΕΚτζή Μάνο Τζανακάκη με σπάνιες φανέλες! (ΦΩΤΟ) Τρομερή δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ από τον ΑΕΚτζή Μάνο Τζανακάκη με σπάνιες φανέλες! (ΦΩΤΟ) Τρομερή δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ από τον ΑΕΚτζή Μάνο Τζανακάκη με σπάνιες φανέλες! (ΦΩΤΟ) Τρομερή δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ από τον ΑΕΚτζή Μάνο Τζανακάκη με σπάνιες φανέλες! (ΦΩΤΟ) Τρομερή δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ από τον ΑΕΚτζή Μάνο Τζανακάκη με σπάνιες φανέλες! (ΦΩΤΟ) Τρομερή δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ από τον ΑΕΚτζή Μάνο Τζανακάκη με σπάνιες φανέλες! (ΦΩΤΟ)

 

Ολες οι ειδήσεις στο enwsi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιτέλους ΑΕΚ και Καρίμαρος! (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΛΗ η εκπομπή του ENWSI TV από το Pοst Game του ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X