Ανσαριφάρντ: «Ημουν σίγουρος ότι θα έρθουν τα γκολ, ανυπομονώ για τα πλέι οφ» (VIDEO)

Εικόνες από το ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο MVP του ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης, Καρίμ Ανσαριφάρντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Καρίμ Ανσαριφάρντ επέστρεψε στα γκολ και με τα δύο τέρματα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ.

Ο Ιρανός φορ της Ενωσης παρέλαβε το βραβείο του MVP και έκανε δηλώσεις στο AEKTV, τονίζοντας πως ήταν σίγουρος για τα γκολ και περιμένει πώς και πώς τα κρίσιμα ματς των πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Φυσικά και είμαστε χαρούμενοι και συγχαρητήρια για τη νίκη μας σήμερα. Το αξίζαμε και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι. Είμαστε και πάλι στη δεύτερη θέση, σε ισοβαθμία και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό».

Για την επιστροφή του στο σκοράρισμα: «Αυτό μπορεί να συμβεί σε όλους τους επιθετικούς και είναι φυσιολογικό μέσα σε μια σεζόν. Μετά τον τραυματισμό μου στο παιχνίδι με τον Άρη έχασα κάποια παιχνίδια, μου πήρε κάποιο χρόνο να επανέλθω και φυσικά ήμουν άτυχος σε κάποια παιχνίδια. Όμως, είχα αυτοπεποίθηση. Ξέρω τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα, πώς μπορώ να τη βοηθήσω. Είχα αυτοπεποίθηση και ήμουν σίγουρος ότι θα έρθουν τα γκολ».

Για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Πρέπει να τελειώσουμε με νίκη σε αυτό το παιχνίδι και να μπούμε στα play offs με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία. Εκεί θα υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια, θα παίξουμε διαδοχικά ντέρμπι, θα είναι δύσκολη και ενδιαφέρουσα διαδικασία. Όμως, εγώ προσωπικά ανυπομονώ για τα play offs, γιατί θα είναι μεγάλα παιχνίδια και ωραία παιχνίδια».

Ολες οι ειδήσεις στο enwsi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιτέλους ΑΕΚ και Καρίμαρος! (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΛΗ η εκπομπή του ENWSI TV από το Pοst Game του ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ετσι έφτασε ο Μελισσανίδης στην επιλογή του Γιώργου Κοσμά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X