Αλμπάνης… και Κοσμάς οι ευχάριστες εκπλήξεις της Δευτέρας

Αλμπάνης… και Κοσμάς οι ευχάριστες εκπλήξεις της Δευτέρας
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει για την προσωπική επιλογή Μελισσανίδη με σαφές στίγμα για την συνέχεια και για τον Χρήστο Αλμπάνη που ανακάτωσε την αντίπαλη άμυνα…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ εκτός των άλλων, πρέπει και μετά από τέτοιες νίκες, να μην νιώθει ικανοποίηση.
Βλέπεις άλλες ομάδες από το γκρουπ των ανταγωνιστών της να κερδίζουν με μεγάλα σκορ ομάδες σαν τον Απόλλωνα, που επιλέγουν τα μεταξύ τους παιχνίδια για εκτεταμένο rotation και να ακολουθεί αποθέωση και ανάλυση της μεγάλης βελτίωσης. Η ΑΕΚ πρέπει αντίθετα, σχεδόν… να απολογείται που κέρδισε.

Ο Παράσχος έκανε 3-4 αλλαγές με την σκέψη και στον Παναιτωλικό που ακολουθεί, κάτι που σπάνια ως ποτέ συμβαίνει με αντιπάλους της ΑΕΚ από αυτό το επίπεδο. Αυτό δεν άλλαξε όμως τα μεγάλα προβλήματα της Ένωσης, που αυτή την περίοδο είναι σε κατάσταση ήμι-διάλυσης από πλευράς απουσιών.

Οι δύο και μόνες αλλαγές που έκανε ο Χιμένεθ στην διάρκεια του ματς λένε την αλήθεια. Τόσες περίπου μπορούσε να κάνει το πολύ. Είχε εννιά απουσίες, οι οκτώ του στενά βασικού rotation. Κι όσοι ήταν διαθέσιμοι, παίζουν συνεχώς και την τελευταία εβδομάδα ήταν το τρίτο σερί ματς για σχεδόν όλους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ολες οι ειδήσεις στο enwsi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιτέλους ΑΕΚ και Καρίμαρος! (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΛΗ η εκπομπή του ENWSI TV από το Pοst Game του ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X