Κόντε: «Έχουμε ακόμα 13 τελικούς» (VIDEO)

Την έβδομη συνεχόμενη νίκη στη Serie A, πανηγύρισε χθες η Ίντερ απέναντι στην Αταλάντα (1-0), ξεφεύγοντας έξι βαθμούς από τη Μίλαν και 10 από τη Γιουβέντους, αλλά ο Αντόνιο Κόντε δεν θεωρεί δεδομένη την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Οι ανταγωνιστές μας είχαν κερδίσει και είχαν πλησιάσει. Αναπόφευκτα αισθανθήκαμε μια συγκεκριμένη πίεση, η οποία θα αυξηθεί όλο και περισσότερο.

Αντιμετωπίσαμε επίσης μία Αταλάντα που παίρνει βαθμούς απέναντι σε όλες τις μεγάλες ομάδες. Εναντίον της, χωρίς τη απαιτούμενη προσοχή, κινδυνεύεις.  Φέρνουμε στο σπίτι μια πολύ σημαντική νίκη ενάντια σε μια ομάδα που θα μπορούσε να ήταν ενοχλητική για τον τίτλο και η οποία είναι τώρα στο -13. Τους συγχαίρω» τόνισε ο Κόντε, o oποίος απάντησε με χιούμορ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν υπάρχει ήδη ένα κομμάτι του scudetto στην τσέπη του…

«Τώρα βρίσκω μόνο 40 ευρώ. Έχουμε δύο παιχνίδια πριν από τη διακοπή, εναντίον της Τορίνο και της Σασουόλο. Θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε για τα επόμενα. Θυμίζω ότι η δύναμή μας είναι στο σύνολο», πρόσθεσε ο Ιταλός προπονητής.

«Υπάρχουν ακόμα δώδεκα παιχνίδια. Όταν έχεις το κόκκαλο στο στόμα σου, πρέπει να το κρατάς σφιχτά. Για να το κάνεις πρέπει να συνεχίσεις να εργάζεσαι. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος που γνωρίζουμε. Οι 12 αγώνες θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ως τελικοί. Κάθε αγώνας είναι ένα τεστ ωριμότητας»,

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X