«Εκρηξη» και πάλι στα κρούσματα σήμερα: Περισσότερα από 2.200 ήδη από νωρίς το πρωί!

Κορωνοϊός: 1.251 νέα κρούσματα - 89 θάνατοι, 600 διασωληνωμένοι

Υψηλός αριθμός κρουσμάτων αναμένεται σήμερα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Εκρηκτική» αύξηση κρουσμάτων αναμένεται σήμερα, Τρίτη, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτά ξεπερνούν ήδη, από νωρίς το πρωί, τα 2.200, φτάνοντας κοντά στα 2.300.

Ο αριθμός αυτός προκαλεί ανησυχία, αν και συνήθως την Τρίτη τα κρούσματα είναι συνηθισμένο να παρατηρούνται αυξημένα. Λοιμωξιολόγοι, μάλιστα, σε δηλώσεις τους την περασμένη εβδομάδα και κατά τη διάρκεια του Σααββατοκύριακου, μιλούσαν για την πιθανότητα να δούμε ακόμα και 3.000 κρούσματα την Τρίτη.

Ενδεικτικό, πάντως, της κρισιμότητας της κατάστασης, είναι το γεγονός ότι στη «μάχη» του κορωνοϊού μπαίνουν δύο ιδιωτικές κλινικές με όλο το ιατρονοσηλευτικό τους προσωπικό. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, εθελουσίως στο ΕΣΥ περνούν το Ιατρικό Περιστερίου και η κλινική ΛΗΤΩ θα συμβάλουν στον «πόλεμο» κατά της επιδημίας στη χώρα μας.

πηγή Protothema

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X