Η ΑΕΚ ισοπέδωσε τον Ολυμπιακό, κάνοντας... πάρτι στις 9 του Μάρτη (VIDEO)

Η ΑΕΚ ισοπέδωσε τον Ολυμπιακό, κάνοντας... πάρτι στις 9 του Μάρτη (VIDEO)

Ηδονή στο 95’ με το γκολ του Κατσουράνη, σε έναν αγώνα όπου η ΑΕΚ έπρεπε να είχε καθαρίσει από νωρίς με πολλά γκολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού έχει τη δική της χάρη.

Έχει μαγεία, έχει στιγμές που μπορεί να θυμάται κάποιος και να τις απολαμβάνει. Αυτή που επιτεύχθηκε μία μέρα σαν σήμερα πριν από 18 χρόνια όμως, είχε κάτι ξεχωριστό. Ισως επειδή το παιχνίδι διεξαγόταν δίπλα στην ιστορική έδρα της ΑΕΚ, τη σεζόν που ο Ολυμπιακός χρησιμοποιούσε την Ριζούπολη. Ισως γιατί γκρέμισε τον αντίπαλο της από την κορυφή μέχρι να μείνει η «Ριζούπολη» στην ιστορία. Περισσότερα απ’ όλα όμως, για τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώθηκε.

Η ΑΕΚ είχε αρχίσει να βγάζει στο γήπεδο τις μεγάλες ικανότητες που είχε εκείνη την περίοδο. Απαλλαγμένη από την λαίλαπα Ψωμιάδη, με υπηρεσιακή διοίκηση και προσωρινή παύση στον διχασμό για τον Μπάγεβιτς, η ομάδα έβρισκε τον δρόμο της. Η πιστοποίηση της τρομερής κατάστασης που βρίσκονταν οι «κιτρινόμαυροι», υπήρξε το ματς της Ριζούπολης. Εκεί που η ΑΕΚ μοιάζει πλήρως αδικημένη από τη νίκη της με το φτωχό 2-1, δεδομένου πως έκανε ό,τι ήθελε μέσα στο γήπεδο και έκανε πλάκα στον αντίπαλο της.

Η «κιτρινόμαυρη» κυριαρχία υπήρξε από το πρώτο λεπτό. Αξιοποιήθηκε για πρώτη φορά λίγο μετά το πρώτο ημίωρο. Ο Βασίλης Μπορμπόκης έκλεψε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και με αριστοτεχνική λόμπα στόχευσε τον Ντέμη Νικολαϊδη. Ο Ντέμης δεν θα μπορούσε να αφήσει…παραπονεμένη την ομάδα που χτυπούσε με μεγαλύτερη συνέπεια από κάθε άλλη. Με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το πεταλάκι να πάρει φωτιά.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο δεύτερο μέρος από γκολ του Γιαννακόπουλου, αλλά δεν είχε καμία τύχη. Η ΑΕΚ τον είχε στριμώξει στα καρέ του, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε μέσα. Μέχρι να φτάσουμε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Την ώρα που όλοι τα έβαζαν με την τύχη τους για τη χαμένη ευκαιρία του διασυρμού, ο Μπορμπόκης και πάλι κέρδισε τη μπάλα και τροφοδότησε τον Κατσουράνη. Δύο βήματα, ξερό σουτ και η μπάλα να μπαίνει και να βγαίνει από τα δίχτυα.

Το πάρτι είχε ξεκινήσει. Όπως έλεγε και το τραγουδάκι των ημερών: «Πάρτι, πάρτι στις 9 του Μάρτη». Ένα κουβάρι παίκτες, πάγκος και κόσμος πανηγύριζαν τη σπουδαία επιτυχία. Κυρίως για το πρεστίζ της ομάδας, που ήθελε μια μεγάλη νίκη. Το γλέντι συνεχίστηκε στα σοκάκια της Νέας Φιλαδέλφειας και υπήρξε από τις σπουδαιότερες στιγμές της σεζόν.

Ολες οι ειδήσεις στο enwsi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιτέλους ΑΕΚ και Καρίμαρος! (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΛΗ η εκπομπή του ENWSI TV από το Pοst Game του ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ετσι έφτασε ο Μελισσανίδης στην επιλογή του Γιώργου Κοσμά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X