Αλβανός: «Να κάνουμε την ΑΕΚ μεγάλη»

Αλβανός: «Να κάνουμε την ΑΕΚ μεγάλη»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Αλέξης Αλβανός για τα ματς της ΑΕΚ με τη Νέβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα επικείμενα παιχνίδια της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ με τη Νέβα Αγίας Πετρούπολης στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ (25 και 26 Μαρτίου), πέρα από την πρόκριση στην ημιτελική φάση του EHF European Cup, αποτελούν ένα ακόμα βήμα προόδου και εξέλιξης μιας ομάδας που έχει ήδη ξεφύγει από τα μίζερα ελληνικά δεδομένα.

Η επένδυση από πλευράς συλλόγου και ιδίως του α’ αντιπρόεδρου Σταμάτη Παπασταμάτη δεν σταματά ούτε στις ημέρες του κορωνοϊού.

Απόδειξη, η προ ημερών ανακοίνωση συμφωνίας με τον διεθνή τερματοφύλακα Πέτρο Μπουκοβίνα, που από το καλοκαίρι επιστρέφει στην Ελλάδα, για χάρη της ΑΕΚ.

Τα όνειρα στους «κιτρινόμαυρους» δεν σταματούν.

«Σε μια εποχή γενικότερης ανασφάλειας εξ αιτίας του κορονοϊού, η ΑΕΚ εξακολουθεί να δουλεύει σε επαγγελματικά πλαίσια, όπως οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Στην ομάδα υπάρχει όραμα, με υπομονή, βήμα-βήμα να κάνουμε την ΑΕΚ μεγάλη».

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Αλέξη Αλβανό, ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του ελληνικού χάντμπολ, με ζηλευτές  παραστάσεις  και την οκταετή παρουσία του στη Γερμανία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X