Χτυπάει τετράδα η Τσέλσι, 2-0 την Εβερτον (VIDEO)

Χτυπάει τετράδα η Τσέλσι, 2-0 την Εβερτον (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Νίκη... Champions League για την Τσέλσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσέλσι κέρδισε με 2-0 την εξαιρετική φέτος Εβερτον και πλέον βρίσκεται πιο κοντά στο στόχο της.

Η ομάδα του Τούχελ ήταν σαφώς πιο συγκεντρωμένη και μετέτρεψε σε γκολ τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησε ώστε να φτάσει στους 50 βαθμούς, αφήνοντας την Έβερτον στους 46 πόντους. Μάλιστα για τους “μπλε” αυτό ήταν το 11ο ματς του Τούχελ που έμεινε αήττητη.

Το ξεκίνημα του ματς δεν ήταν καλό. Στο πρώτο ημίωρο η Τσέλσι είχε ξεκάθαρη υπεροχή της κατοχής της μπάλας, αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει φάση και να απειλήσει την εστία του Πίκφορντ.

Στην πρώτη επί της ουσίας σημαντική ευκαιρία των «μπλε» ήρθε το 1-0 όταν στο 31ο λεπτό μετά από γύρισμα του Χάβερτς η μπάλα βρήκε στον Γκόντδρεϊ και κατέληξε στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα δέκα λεπτά αργότερα, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων πριν την ανάπαυλα, αφού το πλασέ του Αλόνσο που πάτησε περιοχή κόντραρε και έδωσε την ευκαιρία στον Πίκφορντ να βγάλει τη φάση.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης η εικόνα του μας δεν άλλαξε ριζικά, με την Έβερτον ωστόσο να αναζητά έστω και ανορθόδοξα το γκολ της ισοφάρισης. Μάλιστα στο 57’ ο Ριτσάρλισον είχε την πρώτη μεγάλη φάση για τα «ζαχαρωτά», αλλά το τελείωμα του δεν ήταν το ιδανικό.

Πάντως η Τσέλσι είχε τον τρόπο να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα. Ο Χάβερτ στο 64’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πίκφορντ, ο Ζορζίνιο εκτέλεσε εύστοχα και έγραψε το 2-0 για την ομάδα του Τούχελ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X