ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης: Η κριτική των 13 ποδοσφαιριστών της Eνωσης

Εικόνες από το ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης
Photo Credits: INTIME

ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης: Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με την ομάδα του Παράσχου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πήρε εύκολη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα, παίζοντας και όμορφη μπάλα στο πρώτο ημίχρονο.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 13 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς στο ΟΑΚΑ:

Γιώργος Αθανασιάδης: Σχεδόν στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, ήταν θεατής του ματς. Δεν είχε πολλή δουλειά και κυρίως είχε να διαχειριστεί φάσεις με τα πόδια περισσότερο. Και σε μια μόνο εξ αυτών, έκανε λάθος. Κατά τα άλλα είχε ήρεμο απόγευμα.

Όλεγκ Νταντσένκο: Ακολούθησε πολύ πιστά τις οδηγίες που είχε πάρει από τον Χιμένεθ. Απέφευγε να κάνει ανεβάσματα από την πλευρά του και κρατούσε την θέση του στην άμυνα. Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Ενώ από την γλυκιά σέντρα του, ξεκίνησε και η φάση του δεύτερου γκολ της ΑΕΚ. Είχε καλές επαφές με την μπάλα και το έχασε λίγο μόνο όταν άλλαξε ο σχηματισμός.

Στράτος Σβάρνας: Η μετακίνηση του ξανά σε θέση στόπερ και δίπλα στον Λάτσι, έφερε μια ισορροπία στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ, έστω και αν ο αντίπαλος δεν πίεσε πολύ. Είχε σωστές επιλογές, είχε καλή συνεργασία με τον Λάτσι και ήταν κερδισμένος στις λίγες μάχες που χρειάστηκε να δώσει.

Ζίγκα Λάτσι: Αισθανόταν πολύ πιο ασφαλής και σίγουρος με τον Σβάρνα δίπλα του και αυτό φαινόταν από τις κινήσεις του μέσα στο γήπεδο. Χρειάστηκε περισσότερες φορές από τον «παρτενέρ» του να εμπλακεί σε προσωπικές μονομαχίες και το έκανε με πολύ σωστό και αποτελεσματικό τρόπο.

Έλντερ Λόπες: Ανέβαινε λιγότερο από την πλευρά του σε σχέση μ’ άλλα παιχνίδια. Παρότι θα μπορούσε να είχε συνεργασίες με τον Αλμπάνη. Ο Απόλλων περισσότερο έπαιζε από την πλευρά του και χρειάστηκε να μείνει και να κρατήσει αμυντικά την θέση του.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Για ακόμα ένα ματς, ο Πολωνός χαφ ήταν εξαιρετικός. Είχε πάρει τον ρόλο του «οκταριού» στο δίδυμο των αμυντικών χαφ. Έπαιρνε περισσότερες προωθήσεις και είχε πολύ καλές συνεργασίες με τους παίκτες της επιθετικής γραμμής. Στην καλύτερη εξ αυτών, με τον Καρίμ στο πρώτο ημίχρονο, έχασε τεράστια ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Γέβχεν Σάκχοφ: Είχε περισσότερο τον ρόλο του «εξαριού» και ήταν ο παίκτης που έπαιζε τελευταίος μπροστά από τα δυο στόπερ. Τόσο στην ανασταλτική λειτουργία, όσο και όταν η μπάλα ήταν στην κατοχή της ΑΕΚ. Ανασταλτικά ήταν αποτελεσματικός, ενώ πήρε και πολύ καλό βαθμό στον τρόπο που ανέβαζε την ομάδα ψηλά και οργάνωνε το παιχνίδι της. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Λιβάι Γκαρσία: Μπήκε στο γήπεδο με το πόδι πάνω στο γκάζι. Μέχρι και το 20άλεπτο, είχε προλάβει να «χορέψει» πολλές φορές τους αντιπάλους του από την πλευρά του και να τους κάνει να δεινοπαθήσουν. Στην κορυφαία στιγμή των προσωπικών ενεργειών του, ο Λιβάι «ξάπλωσε» δυο αντιπάλους στο χόρτο και έδωσε έτοιμο γκολ στον Καρίμ.

Πέτρος Μάνταλος: Με πολλά κέφια ο αρχηγός της ΑΕΚ. Συμμετείχε πολύ στον καλό αγωνιστικό ρυθμό που έβγαλε η ομάδα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν πολύ κινητικός και με την μπάλα και χωρίς την μπάλα και με τις εμπνεύσεις του άνοιγε σωστά και γρήγορα το παιχνίδι της ΑΕΚ. Έχασε ο ίδιος μια ευκαιρία μ’ ένα πλασέ στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ πήγε να δώσει εντυπωσιακή ασίστ στην ευκαιρία που έχασε ο Σάχκοφ.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: «Έσπασε» επιτέλους η γκίνια που είχε και τον κρατούσε χωρίς γκολ από τις αρχές του Γενάρη. Βρήκε δυο φορές δίχτυα γιατί ήταν στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή. Και γενικώς από την στιγμή που σκόραρε έδειχνε απελευθερωμένος και μέσα σ’ όλες τις φάσεις.

Χρήστος Αλμπάνης: Από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο. Είχε στήσει από την αρχή του παιχνιδιού ένα μικρό πάρτι στο αριστερό άκρο της επίθεσης της ομάδας και έκανε πολύ εντυπωσιακές προσωπικές ενέργειες. Από δικό του βολέ πάνω στην κίνηση, το οποίο κτύπησε στο δοκάρι, προήλθε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ.

Οι αλλαγές

Θεοδόσης Μαχαίρας: Η πρώτη κίνηση του Χιμένεθ από τον πάγκο. Έπαιξε και στον άξονα και στα άκρα. Μπήκε κεφάτος, κυνήγησε δυο – τρεις φάσεις, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις προσπάθειες του.

Ιονούτς Νεντελτσεάρου: Η δεύτερη και όπως προέκυψε τελικά, τελευταία κίνηση του Χιμένεθ από τον πάγκο της ΑΕΚ. Αυτή την φορά ο Ρουμάνος αγωνίστηκε ως λίμπερο σε τριάδα στην άμυνα. Δεν αγωνίστηκε πολύ, πρόλαβε να κάνει δυο κοψίματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης: Ο Γκαρσία τους «άδειασε», ο Ανσαριφάρντ το κάρφωσε! (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης: Δοκάρι ο Αλμπάνης, από κοντά ο Ανσαριφάρντ 2-0! (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Ετσι έφτασε ο Μελισσανίδης στην επιλογή του Γιώργου Κοσμά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιτέλους ΑΕΚ και Καρίμαρος! (VIDEO)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X