Ανσαριφάρντ: «Τα γκολ για την γυναίκα μου, το δώρο μου -Εχει γενέθλια αύριο!»

Ανσαριφάρντ: «Τα γκολ για την γυναίκα μου, το δώρο μου -Εχει γενέθλια αύριο!»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο σκόρερ Καρίμ Ανσαριφάρντ για το ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο σκόρερ των δύο τερμάτων της ΑΕΚ, Καρίμ Ανσαριφάρντ, αναφέρθηκε στην έλλειψη αυτοπεποίθησης που υπήρχε στα τελευταία ματς εξαιτίας των άσχημων αποτελεσμάτων.

Οι δηλώσεις του Καρίμ Ανσαριφάρντ

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για τα γκολ που πέτυχε, μετά από 8 ματς: «Πρώτα απ’ όλα να συγχαρώ την ομάδα μου που επιστρέψαμε στη 2η θέση. Μετά τον τραυματισμό μου στο ματς με τον Άρη, έμεινα 3-4 ματς εκτός, ήταν λίγο δύσκολο για μένα να βρω στόχο. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα».

Για την εικόνα της ομάδας: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είμαστε μεγάλη ομάδα, ότι είμαστε καλοί παίκτες και έχουμε ένα καλό τεχνικό επιτελείο. Δεν είχαμε καλά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια, χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας. Μιλήσαμε μεταξύ μας, γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε άνετα σήμερα, για να πάρουμε αυτοπεποίθηση και να μπούμε με καλή ψυχολογία στα πλέι οφ».

Για τον πανηγυρισμό του στα γκολ: «Πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ σε όλες τις γυναίκες του κόσμου χρόνια πολλά. Αύριο είναι τα γενέθλια της συζύγου μου, ήθελα να της ευχηθώ. Σκεφτόμουν τι να τις αγοράσω, έβαλα τα γκολ και τώρα με το βραβείο του ΜVP θα το πάω σπίτι να της το δώσω! Εντάξει της έχω πάρει ήδη δώρο. Της έκανα λίγο πλάκα…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης: Ο Γκαρσία τους «άδειασε», ο Ανσαριφάρντ το κάρφωσε! (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης: Δοκάρι ο Αλμπάνης, από κοντά ο Ανσαριφάρντ 2-0! (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΑΕΚ: Ετσι έφτασε ο Μελισσανίδης στην επιλογή του Γιώργου Κοσμά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Οπαδός έκανε σαλόνι του μουσείου της ομάδας (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X