Αλμπάνης: «Θέλω να διατηρήσω τη διάρκεια, με γεμίζει αυτοπεποίθηση η απόδοσή μου»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Χρήστος Αλμπάνης μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα Σμύρνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χρήστος Αλμπάνης μίλησε μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα Σμύρνης και αναφέρθηκε για την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον Απόλλωνα και για τη νίκη της Ένωσης.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Χρήστος Αλμπάνης:

Για την εικόνα του αγώνα: «Μπήκαμε καλά στο ματς. Το θέλαμε εξ αρχής. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα γκολ. Στην επανάληψη ρίξαμε την απόδοση, χαλαρώσαμε, δεν είχαμε την αναμενόμενη διαχείριση αλλά τέλος καλό όλα καλά».

Για το δοκάρι που είχε στη φάση του 2-0: «Δεν παίζω μόνος μου, έκανε καλή επέμβαση ο αντίπαλος γκολκίπερ, το καλό είναι ότι στην επαναφορά μπήκε το γκολ και πήραμε το προβάδισμα με 2-0 που θέλαμε».

Για την εικόνα της ΑΕΚ που ήταν εξαιρετική από τα άκρα: «Είμαστε μια ομάδα ψάχνουμε το παιχνίδι από τα άκρα, έχουμε δυναμική στα άκρα το πετύχαμε σήμερα».

Για τη δική του απόδοση: «Σίγουρα με γεμίζει αυτοπεποίθηση, στο ποδόσφαιρο το πιο δύσκολο είναι η διάρκεια και θέλω να διατηρήσω τη διάρκεια και να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης: Ο Γκαρσία τους «άδειασε», ο Ανσαριφάρντ το κάρφωσε! (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης: Δοκάρι ο Αλμπάνης, από κοντά ο Ανσαριφάρντ 2-0! (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΑΕΚ: Ετσι έφτασε ο Μελισσανίδης στην επιλογή του Γιώργου Κοσμά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Οπαδός έκανε σαλόνι του μουσείου της ομάδας (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X