Χιμένεθ: «Από τον Γενάρη είχαμε να κάνουμε τέτοιο παιχνίδι»

Χιμένεθ: «Από τον Γενάρη είχαμε να κάνουμε τέτοιο παιχνίδι»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ μετά το ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στάθηκε στην καλή εμφάνιση της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο.

Οι δηλώσεις του Χιμένεθ

Οσα είπε ο Ισπανός στη NOVA:

Για την εμφάνιση της ΑΕΚ, τη νίκη και το μηδέν στην άμυνα: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Έχουμε να δούμε από τον Γενάρη παρόμοιο παιχνίδι. Στην ίδια γραμμή με το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό. μου άρεσε η κατοχή και τα τελειώματα της φάσης. Ο αντίπαλος ήταν τυχερός κι θα μπορούσαμε στο ημίχρονο να είχαμε ένα υπέρ μας 4-0. Ο Απόλλωνας είναι μία δουλεμένη ομάδα και δεν μας επέτρεψε να έχουμε περισσότερα γκολ».

Τι δεν του άρεσε στο δεύτερο ημίχρονο: «Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορεί να τραυματιστούν λόγω κούρασης. Γι’ αυτό κάναμε αλλαγή τον Πέτρο Μάνταλο. Βλέποντας τα αποδυτήρια είναι πολλοί παίκτες σημαντικοί που απουσιάζουν, όμως όλοι δίνουν τα πάντα σε κάθε ματς. Υπάρχουν και κακά παιχνίδια, όπως αυτό του Κυπέλλου, όμως καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε».

Για τον Νταντσένκο και το πρώτο 90λεπτο που πήρε: «Εχει παίξει πολύ καλά. Εχουμε δουλέψει πάρα πολύ με τον παίκτη για να προσαρμοστεί στη γραμμή των τεσσάρων. Δεν έχει προσαρμοστεί να παίζει με τέσσερις και όταν αλλάξαμε το σύστημα, του πήρε ώρα να το καταλάβει. Είναι απαιτητικός από τον εαυτό του και τα πήγε πολύ καλά στη γραμμή των τεσσάρων. Αν δεν κάνω λάθος, ένα γκολ ξεκίνησε από δική του σέντρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης: Ο Γκαρσία τους «άδειασε», ο Ανσαριφάρντ το κάρφωσε! (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης: Δοκάρι ο Αλμπάνης, από κοντά ο Ανσαριφάρντ 2-0! (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΑΕΚ: Ετσι έφτασε ο Μελισσανίδης στην επιλογή του Γιώργου Κοσμά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Οπαδός έκανε σαλόνι του μουσείου της ομάδας (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X