ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης: «Κανονική ενδεκάδα, κάνει όσα πρέπει για τέτοια ματς» (VIDEO)

ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης: «Κανονική ενδεκάδα, κάνει όσα πρέπει για τέτοια ματς» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ματς της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μπήκε αποφασισμένη από τα πρώτα λεπτά και με δύο γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ προηγείται κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Πολλά «κέφια» επίσης κι από τους Αλμπάνη, Μάνταλο και Γκαρσία.

Πλέον, η Ενωση καλείται να βγει το ίδιο καλά και στο δεύτερο ημίχρονο και να σφραγίσει άνετα το τρίποντο.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Καθηλωτική εμφάνιση, δεν δέχτηκε φάση αμυντικά, έχει πολλές και διαφορετικές εστίες κινδύνου επιθετικά. Να μην το ματιάσουμε, η ΑΕΚ βγαίνει πολλαπλά κερδισμένη μέχρι τώρα από το γήπεδο.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: Η ΑΕΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά και σοβαρά και δείχνει πως έχει καταφέρει να «καθαρίσει» το παιχνίδι χωρίς πολλά πολλά. Είναι θετικό το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κάνει τελική, ενώ η «Ένωση» θα μπορούσε αν ήταν πιο προσεκτική να έχει σημειώσει περισσότερα τέρματα.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: Κανονική ενδεκάδα, ο κάθε παίκτης στη θέση του, ψύχραιμες επιλογές, φυσιολογική κατάληξη. Βέβαια, είναι τόσα τα προβλήματα των απουσιών, που και να… ήθελε σήμερα ο Μανόλο Χιμένεθ να κάνει λανθασμένες επιλογές, δεν θα μπορούσε! Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ αυτή τη φορά και έδειξε από τα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα ότι δεν… διαπραγματεύεται την υπόθεση της νίκης. Όταν έχεις βέβαια και παίκτες σαν τον Λιβάι Γκαρσία, τότε η κατάσταση απλοποιείται, όπως συνέβη δηλαδή και στη φάση του 1-0, όπου το 80% του γκολ, ανήκει στον κορυφαίο εξτρέμ του ελληνικού πρωταθλήματος. Στο 25′ η σεμνή… τελετή έλαβε τέλος, με το δεύτερο γκολ του Καρίμ, που έχει σήμερα την τύχη με το μέρος του, αφού και στο 2-0, του ήρθε η μπάλα «συστημένη» στα πόδια, μετά από το δοκάρι του Αλμπάνη. Σε μια φάση που ξεκίνησε πάντως από ωραία ενέργεια με ντρίμπλα και καλή μπαλιά του Νταντσένκο, που δείχνει ότι το… έχει. Γενικότερα, ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όπως πρέπει να παίζει η ΑΕΚ σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ κάνει όσα πρέπει για τέτοια ματς. Επιθετική χωρίς να κινδυνέψει. Σκόραρε όταν έπρεπε. Νωρίς-νωρίς, γιατί έχει διάθεση και φρεσκάδα και λογικό σχέδιο στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτό είναι η απάντηση στις πολλές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει. Ορθολογική 11άδα από Μανόλο, ορθολογικά πράγματα από τους παίκτες στο χορτάρι. Ο Καρίμ είναι παίκτης που θέλει τάισμα, ο Λιβάι θέλει χώρους και αυτό πρέπει να ψάχνει η ΑΕΚ. Εξαιρετική η παρουσία Αλμπάνη και Σιμάνσκι. Η ΑΕΚ θέλει τέτοια ματς να πάρει τα πάνω της και να ψάχνει διαφορετικούς τρόπους για να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή.

ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ: Από τα καλύτερα στο μάτι ημίχρονα της ΑΕΚ φέτος. Ο Αλμπάνης έκανε το καλύτερο 45λεπτο του από τότε που φοράει την φανέλα της ομάδας, τρομερός Γκαρσία, «μαεστρικός» Μάνταλος, σε υψηλό τέμπο και τα δύο κεντρικά χαφ Σιμάνσκι και Σάκχοφ, εκεί που πρέπει όταν πρέπει ο Καρίμ. Η ομάδα βγάζει μια πιο φρέσκια εικόνα παρά το γεγονός πως παίζουν πολλοί παίκτες «φορτωμένοι» με σερί ματς. Βοηθάει σίγουρα κι ότι ο Απόλλωνας, όπως έχουν κάνει κι άλλες ομάδες σε ματς με ΟΣΦΠ ή ΠΑΟΚ, έχει προστατεύσει κάποιους παίκτες που θα χρειαστεί περισσότερο στο επόμενο ματς, με τον Παναιτωλικό. Αλλά αυτό δεν αναιρεί την διάθεση και την καλή εικόνα που βγάζει η ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι παράλληλοι δρόμοι της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: AEK: Ο Γιώργος Κοσμάς ο εκλεκτός για την θέση του Λυσάνδρου στην ΠΑΕ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γενέθλια σήμερα για τον Δημήτρη Μελισσανίδη (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοσμάς: Στο ΟΑΚΑ ο νέος CEO της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X