Champions League: Το νέο φορμάτ

Champions League: Το νέο φορμάτ
Photo Credits: INTIME

Εντός των επόμενων εβδομάδων θα οριστικοποιηθεί το νέο φορμάτ του Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, υπόθεση λίγων εβδομάδων είναι η οριστικοποίηση του νέου φορμάτ του Champions League που θα ισχύσει από τη σεζόν 2024/2025.

Το μόνο που μένει να διευκρινιστεί είναι το αν τα τέσσερα επιπλέον εισιτήρια (από τη αύξηση των ομάδων σε 36) θα δοθούν σε πρωταθλητές χωρών ή σε άλλα κλαμπ με κριτήριο την ιστορία και τα επιτεύγματά τους.

Υπενθυμίζεται ότι το νέο φορμάτ δεν θα περιλαμβάνει πια το στάδιο των ομίλων, αλλά ένα πρωτάθλημα 36 ομάδων, στο οποίο η καθεμιά θα παίζει δέκα παιχνίδια, εκ των οποίων πέντε θα είναι εντός έδρας και πέντε εκτός έδρας.

Στο τέλος αυτού του γύρου οι ομάδες θα κατατάσσονται σε σειρά από το 1 έως το 36. Οι πρώτες οκτώ θα προχωρούν αυτόματα στον νοκ-άουτ γύρο των «16», τα υπόλοιπα εισιτήρια του οποίου θα δίνονται μέσω play-offs σε εκείνες που τερμάτισαν από τη θέση 9 μέχρι και την 24.

Δεδομένου ότι βάσει του νέου μοντέλου τα κορυφαία brand names της Ευρώπης θα παίζουν πιο συχνά μεταξύ τους, τα έσοδα από τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς θα είναι πιο υψηλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X