Κύπελλο Ελλάδος: Την Τρίτη η ΑΕΚ μαθαίνει αντίπαλο στα ημιτελικά

Κύπελλο Ελλάδος: Την Τρίτη η ΑΕΚ μαθαίνει αντίπαλο στα ημιτελικά
Photo Credits: INTIME

Την Τρίτη 16 Μαρτίου μαθαίνει αντίπαλο η ΑΕΚ για τη ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θα μάθει τον αντίπαλο της για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας την Τρίτη 16 Μαρτίου.

Η ΕΠΟ προχώρησε στην αλλαγή της ημερομηνίας, ανακοινώνοντας και τυπικά πως η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου στις 13:00.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε όπως η κλήρωση των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2020-21 πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΕ, την Τρίτη 16/03/2021 στις 13:00, αντί της Παρασκευής 19/03 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για την ανάδειξη της τυπικά γηπεδούχου ομάδας του τελικού.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων. Οι εκπρόσωποι των ομάδων που θα παραστούν στην κλήρωση θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε test Covid-19, τουλάχιστον μία ημέρα πριν.

Η κλήρωση θα καλυφθεί απευθείας μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας www.epo.gr.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αγιά Σοφιά»: Δεν αφήνουν την ΑΕΚ να ηρεμήσει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: AEK: Ο Γιώργος Κοσμάς ο εκλεκτός για την θέση του Λυσάνδρου στην ΠΑΕ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γενέθλια σήμερα για τον Δημήτρη Μελισσανίδη (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Οπαδός έκανε σαλόνι του μουσείου της ομάδας (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X