Σιμεόνε: «Ολοι πίστευαν ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά» (VIDEO)

Σιμεόνε: «Ολοι πίστευαν ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά την ισοπαλία της Ατλέτικο με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχθηκε τη Ρεάλ για την 26η αγωνιστική της La Liga, με τους παίκτες του Ντιέγκο Σιμέονε να κρατάνε το προβάδισμα στο σκορ μέχρι το 88ο λεπτό, όταν ο Μπενζεμά έφερε το ματς στα ίσια και χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στη «Βασίλισσα».

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, τόνισε στη συνέντευξη τύπου τα εξής: «Δε θέλω να είμαι ακραίος. Εχω πολλά σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ, το πώς παίζει η ομάδα, τους πόντους για τους οποίους όλοι έχουν προσπαθήσει πολύ, σε μια σεζόν που όλοι νόμιζαν πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτονταν (ο κόσμος). Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο για όλους, θέλουμε να βελτιωθούμε σε σχέση με πέρυσι και σε αυτό στοχεύουμε».

Τέλος ο Αργεντινός τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει τα παράπονα των φιλοξενούμενων για τη διαιτησία: «Εχω πολλά πράγματα να ασχοληθώ για να σκέφτομαι και αυτό. Το αφήνω στους υπεύθυνους. Μου είχαν πει ότι και ο Σέρχιο Ράμος είχε κάνει χέρι με την Εϊμπάρ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X