Χρυσοχοΐδης για Νέα Σμύρνη: «Ασκοπη βία δεν δικαιολογείται» (VIDEO)

Χρυσοχοΐδης για Νέα Σμύρνη: «Ασκοπη βία δεν δικαιολογείται» (VIDEO)

Οσα είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για τα χθεσινά γεγονότα στη Νέα Σμύρνη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Η άσκοπη βία δεν δικαιολογείται, είμαστε απόλυτοι σε αυτό», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αναφερόμενος σε όσα συνέβησαν χθες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, μετά τη συνάντησή του με τον υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης Σταύρο Καλαφάτη.

Είπε ότι θα ολοκληρωθεί σύντομα η έρευνα, ώστε να αναδειχθούν και να αποδοθούν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες, ενώ χαρακτήρισε «γελοιότητες» τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΜέΡΑ 25 ότι «κινδυνεύει» η δημοκρατία από τέτοιες συμπεριφορές, λέγοντας ότι η δημοκρατία κινδύνευσε επί των δικών τους ημερών.

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσοχοΐδη: «Για το περιστατικό αυτό διεξάγεται εσωτερική έρευνα στην Αστυνομία, με παράλληλη ενημέρωση του Συνηγόρου του Πολίτη, με βάση διάταξη που εμείς ψηφίσαμε. Γίνεται έρευνα επίσης από την αρμόδια εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, θα τελειώσει γρήγορα, ούτως ώστε να αναδειχθεί η αλήθεια και να υπάρξει απόδοση ευθυνών. Θα έχουμε να πούμε περισσότερα με την ολοκλήρωση της πειθαρχικής και της ποινικής έρευνας», επεσήμανε και πρόσθεσε πως «η αστυνομία εδώ και 1,5 χρόνο βρίσκεται νυχθημερόν στην πρώτη γραμμή σε πολλά μέτωπα και, όπως έχουμε κατ’ επανάληψη τονίσει, οφείλει να ασκεί τα καθήκοντά της όπως επιβάλλουν οι νόμοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X