ΑΕΚ: Μελισσανίδης-Κοσμάς στα γραφεία της ΠΑΕ

ΑΕΚ: Ετσι έφτασε ο Μελισσανίδης στην επιλογή του Γιώργου Κοσμά
Photo Credits: INTIME

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκονται ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Γιώργο Κοσμά.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Γιώργο Κοσμά!

Ο ρόλος του Διευθύνονται Συμβούλου είναι πολύ σημαντικός για την λειτουργία της ΠΑΕ και η αντικατάσταση του Λυσάνδρου, ήταν ένα μείζον ζήτημα για την ΑΕΚ για αυτό και ο Μελισσανίδης το δούλεψε αρκετά μέχρι να πάρει την απόφασή του.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας, στα γραφεία του Αμαρουσίου βρίσκεται τόσο ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, έχοντας επαφές με όλους τους συνεργάτες του, όσο και ο Γιώργος Κοσμάς. Ως εκ τούτου, σύντομα αναμένονται και οι εξελίξεις με τις -τυπικές- ανακοινώσεις. Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκονται επίσης όλα τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και της κλαμπ.

Ο Γιώργος Κοσμάς αναλαμβάνει CEO της ΑΕΚ

Ο Γιώργος Κοσμάς θα είναι αυτός που θα αναλάβει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Πρόκειται για πρόσωπο που φυσικά είναι γνώριμο στην κιτρινόμαυρη οικογένεια. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών, ρεπόρτερ ΑΕΚ σε καθημερινές αθλητικές εφημερίδες, αλλά και ραδιόφωνα. Κατόπιν ανέλαβε επιτελικό ρόλο στην εφημερίδα «Εξέδρα», στην συνέχεια διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sportfm» ενώ τα τελευταία τρία χρόνια, ήταν διευθυντής αθλητικού τμήματος στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Από το προηγούμενο πόστο του, ο Γιώργος Κοσμάς παραιτήθηκε τις προηγούμενες μέρες. Και όλα δείχνουν πως έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Λυσάνδρου. Μάλιστα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν ακόμα και σήμερα, οριστικές εξελίξεις στο θέμα. Άλλωστε ο ρόλος του CEO είναι πολύ σημαντικός για την λειτουργία της ΠΑΕ. Και η αντικατάσταση του Λυσάνδρου, ήταν ένα μείζον ζήτημα για την ΑΕΚ και για τον Μελισσανίδη, ο οποίος φαίνεται πως κατέληξε στην επιλογή του Γιώργου Κοσμά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι παράλληλοι δρόμοι της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: AEK: Ο Γιώργος Κοσμάς ο εκλεκτός για την θέση του Λυσάνδρου στην ΠΑΕ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σταμάτης Βούλγαρης: «Τώρα χρειάζεται διαχείριση» (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Ούτε 20 παίκτες δεν έχει στην αποστολή με Απόλλωνα Σμύρνης! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X