Βαρούχας: «Δεν έπρεπε να μετρήσει το 0-2 του Άρη»

Βαρούχας: «Δεν έπρεπε να μετρήσει το 0-2 του Άρη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για φάουλ του Άρη πριν γκολ του Μάνου στην Τούμπα έκανε λόγο ο Παναγιώτης Βαρούχας, ενώ τόνισε πως σωστά έδειξε την άσπρη βούλα ο Μαρτσίνιακ στο γκρέμισμα του Ίνγκασον από τον Μπουσέ.

Αναλυτικά, η ανάλυση των επίμαχων φάσεων της αγωνιστικής από τον Παναγιώτη Βαρούχα στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

ΠΑΟΚ-Άρης (Μαρτσίνιακ): «Ο Μαρτσίνιακ δεν είχε σωστές θέσεις στο γήπεδο και του έφυγαν αρκετές φάσεις. Στο πρώτο γκολ του Άρη, δεν υπάρχει οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης, ενώ και ο Μπερτόγλιο που σκοράρει καλύπτεται. Στο 46’ ο Κρμέντσικ πέφτει στο έδαφος, χωρίς να υπάρχει παράβαση. Στο 0-2 του Μάνου, υπάρχει παράβαση πριν το γκολ. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ χάνει την μπάλα με φάουλ και ο Μαρτσίνιακ είναι δίπλα, δεν δικαιολογείται να χάσει τη φάση. Ο άλλος Πολωνός στο VAR έπρεπε να στείλει τον Μαρτσίνιακ να το δει. Στο 76’ δίνει πέναλτι στον Ζίφκοβιτς, αλλά ο Σίλβα βρίσκει πρώτα την μπάλα. Σωστά άλλαξε η απόφαση με το VAR. Η απόκρουση του Δεληζήση στη γραμμή ήταν καθαρή, δεν έχει περάσει η μπάλα τη γραμμή. Στο πέναλτι από το οποίο έρχεται το 2-2, ο τερματοφύλακας του Άρη δεν βρίσκει μπάλα. Οι του Άρη ζητάνε παράβαση αν ο Σφιντέρσκι έχει απωθήσει τον Δεληζήση. Έχει το χέρι του πάνω στον στόπερ του Άρη, αλλά δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ. Σωστά δόθηκε το πέναλτι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X