Ζλάταν: «Αν το θέλει και ο Μαλντίνι να μείνω, θα το σκεφτώ»

Ζλάταν: «Αν το θέλει και ο Μαλντίνι να μείνω, θα το σκεφτώ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μίλαν, είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος δήλωσε πως αν του ζητήσει ο Μαλντίνι να παραμείνει στην ομάδα δεν θα το πολυσκεφτεί και θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Μετά τη νίκη επί της Βερόνα, με 2-0 η Μίλαν πλησίασε την Ίντερ στην κορυφή της βαθμολογίας και παραμένει στο κόλπο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Βέβαια, στο εν λόγω παιχνίδι μπορεί να μην αγωνίστηκε ο Ιμπραΐμοβιτς αλλά ο Σουηδός έστελνε την θετική του ενέργεια στους συμπαίκτες του.

Πάντως ένα από τα ζητήματα τα οποία είναι στην επικαιρότητα στις τάξεις των «ροσονέρι» είναι και η ανανέωση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Η διοίκηση δεν έχει έρθει ακόμα σε επικοινωνία με τον 39χρονο επιθετικό, ωστόσο ο ίδιος αποκάλυψε πως εφόσον του το ζητήσει ο Μαλντίνι, τότε είναι αρκετά πιθανό το να παραμείνει για μια ακόμα σεζόν!

«Είμαι ο Ζλάταν, έχω τεράστια ευθύνη και νιώθω πως είμαι ο ηγέτης της ομάδας. Αυτή η ομάδα με κάνει να νιώθω υπέροχα. Είμαι ένας δάσκαλος και θέλω να είμαι ο καθοδηγητής τους. Όταν λέω κάτι, τότε όλοι λένε, “Οκ, πρέπει να το κάνουμε έτσι”. Ήθελα πολύ να παίξω κόντρα στην Βερόνα. Το ότι πέρασε μια μέρα μακριά από την ομάδα, είναι να σαν να μην είδα μια μέρα τους γιους μου.

Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, θα δούμε. Αν το θέλει όμως και ο Μαλντίνι, τότε θα το συζητήσουμε. Η σεζόν είναι μεγάλη και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Ξέρω πως να διαχειρίζομαι την πίεση, έχω παίξει πλάι σε σπουδαίους ποδοσφαιριστές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σουηδός φορ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X