ENWSI TV: Pregame και Postgame για το ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης

Πού θα δούμε σήμερα το ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης
Photo Credits: INTIME

ENWSI TV σε έκδοση... Δευτέρας ελέω ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ENWSI TV και σήμερα στις επάλξεις!

Η Ενωση σήμερα (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NovaSports 1) υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της Super League. Αρης και ΠΑΟΚ δούλεψαν τέλεια για την Ενωση χθες στην Τούμπα και μετά την ισοπαλία τους, ο Δικέφαλος με τρίποντο σήμερα έχει την δυνατότητα να φτάσει στη δεύτερη θέση και ταυτόχρονα να ξεφύγει και από τον Παναθηναϊκό που έχασε από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

To ENWSI TV δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ούτε πριν, αλλά και φυσικά ούτε μετά από την αναμέτρηση μέσα από το επίσημο κανάλι του στο YouTube.

Πριν τη σέντρα του ματς, στις 18:30 ξεκινά το Pre Game της αναμέτρησης με τον διευθυντή του enwsi.gr Σταύρο Καζαντζόγλου και τους Σταμάτη Βούλγαρη, Κώστας Τσίλη  να παραθέτουν τις σκέψεις τους αναφορικά με το παιχνίδι με τον Βόλο, αλλά και όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Μετά τον αγώνα στο ΟΑΚΑ, στις 22:30, ξεκινά το Post Game του ENWSI TV για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα με τις απόψεις και τα σχόλια των δημοσιογράφων του enwsi.gr και τα μηνύματα του κόσμου. Παρών μαζί με τον Σταύρο Καζαντζόγλου θα δηλώσει και ο Πάνος Λούπος με τον Τάσο Τσατάλη. Μέχρι τα μεσάνυχτα η παρέα του enwsi.gr θα φωνάζει παρών για συζητήσεις γύρω από την ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι παράλληλοι δρόμοι της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: AEK: Ο Γιώργος Κοσμάς ο εκλεκτός για την θέση του Λυσάνδρου στην ΠΑΕ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σταμάτης Βούλγαρης: «Τώρα χρειάζεται διαχείριση» (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Ούτε 20 παίκτες δεν έχει στην αποστολή με Απόλλωνα Σμύρνης! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X