ΑΕΚ: Ετσι έφτασε ο Μελισσανίδης στην επιλογή του Γιώργου Κοσμά

Ο Γιώργος Κοσμάς είναι ο εκλεκτός για την θέση του CEO της ΠΑΕ ΑΕΚ -Το enwsi.gr αναλύει...

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατέληξε στον Γιώργο Κοσμά για την θέση του CEO στη ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο ρόλος του Διευθύνοντα Συμβούλου είναι πολύ σημαντικός για την λειτουργία της ΠΑΕ και η αντικατάσταση του Μηνά Λυσάνδρου, ήταν ένα μείζον ζήτημα για την ΑΕΚ και μεγάλο στοίχημα για την επόμενη ημέρα στο κλαμπ. Για αυτό και ο Μελισσανίδης το δούλεψε αρκετά μέχρι να πάρει την απόφασή του. Πως έφτασε όμως στην επιλογή του Γιώργου Κοσμά; Το enwsi.gr αναλύει…

ΑΕΚ: Ετσι έγινε η επιλογή Κοσμά

Εχει διαπιστωθεί εδώ και καιρό πως υπάρχουν πολλά προβλήματα στην οργάνωση και λειτουργία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ενώ, την ίδια στιγμή, είχε παρατηρηθεί πως έλειπε ο συνδετικός δεσμός που θα μπορούσε να κινητοποιήσει το στελεχιακό δυναμικό και να το οργανώσει καλύτερα δουλεύοντας σε σωστές βάσεις.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκρινε με την εμπειρία του πως ο Κοσμάς είναι ο άνθρωπος που χρειάζεται η ΠΑΕ ΑΕΚ. Εκρινε πως είναι ένας εξαιρετικός μάνατζερ, ένας άνθρωπος που ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά (δύσκολες) καταστάσεις και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ να βγει από το οργανωτικό αδιέξοδο που βρίσκεται η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Μελισσανίδης και Κοσμάς γνωρίζονται από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν ο δεύτερος ήταν ρεπόρτερ της ΑΕΚ και «Τίγρης» στη διοίκηση της Ενωσης. Αυτά τα χρόνια έχτισαν μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα υπήρξε ακόμα πιο στενή σύνδεση ανάμεσα στους δύο λόγω των θέσεων που κατείχε ο Γιώργος Κοσμάς στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport FΜ και στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Ο Γιώργος Κοσμάς και επίσημα νέος CEO και Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ

Τέλος, ο Μελισσανίδης ποντάρει πολλά στα «κιτρινόμαυρα» αισθήματα του Κοσμά. Το έλεγε άλλωστε εδώ και μέρες -πριν αποκαλυφθεί το όνομα- πως η επιλογή του είναι ένας από τους πιο ΑΕΚτζήδες που θα δούλευαν με μεγάλη αποτελεσματικότητα στην «κιτρινόμαυρη» εταιρία. Κα΄τι που ο Μελισσανίδης εκτιμά ότι μετρά πολύ για την θέση αυτή…

Τέλος, ο Γιώργος Κοσμάς θα αναλάβει όλο το μανατζερικό και οργανωτικό κομμάτι της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ το νομικό τμήμα και ότι περιλαμβάνει θα αναλάβει ο Αλέξης Αλεξίου που χειρίζεται ούτως ή άλλως τι νομικές υποθέσεις της ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι παράλληλοι δρόμοι της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: AEK: Ο Γιώργος Κοσμάς ο εκλεκτός για την θέση του Λυσάνδρου στην ΠΑΕ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σταμάτης Βούλγαρης: «Τώρα χρειάζεται διαχείριση» (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Ούτε 20 παίκτες δεν έχει στην αποστολή με Απόλλωνα Σμύρνης! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X