Η ΑΕΚ έχει ευκαιρία στα πόδια της απόψε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ έχει ευκαιρία στα πόδια της απόψε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες ακόμα φέτος η ΑΕΚ!

Η Ενωση σήμερα (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NovaSports 1) υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της Super League. Αρης και ΠΑΟΚ δούλεψαν τέλεια για την Ενωση χθες στην Τούμπα και μετά την ισοπαλία τους, ο Δικέφαλος με τρίποντο σήμερα έχει την δυνατότητα να φτάσει στη δεύτερη θέση και ταυτόχρονα να ξεφύγει και από τον Παναθηναϊκό που έχασε από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην κατάσταση την οποία βρίσκεται, η ΑΕΚ δεν έχει τη δυνατότητα να αφήσει άλλες ευκαιρίες να σπαταληθούν και πρέπει οπωσσδήποτε να πάρει τους τρεις βαθμούς, με όποιον τρόπο κι αν γίνει αυτό σήμερα. Φέτος, κόντρα στον Απόλλωνα η Ενωση έχει 2 νίκες και μια ήττα.

Απουσίες βουνό για την ΑΕΚ

Με πολλές απουσίες θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Σμύρνης η ΑΕΚ. Οι Νέλσον Ολιβέιρα, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλης Μπακάκης, Κώστας Γαλανόπουλος και Μάριο Μιτάι ακολούθησαν και χθες ατομικά προγράμματα εκγύμνασης μένοντας για ακόμα ένα παιχνίδι εκτός αποστολής, ενώ οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Αντρέ Σιμόες έκαναν θεραπεία και επίσης δεν βρίσκονται στις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ.

Εκτός έμεινε και ο Νέναντ Κρίστιτσιτς που είναι τιμωρημένος, όπως και ο Νασίμ Χνιντ που αντίκρισε την κόκκινη στο ματς με τον Βόλο την Πέμπτη. Ως αποτέλεσμα των πολλών απουσιών, η Ενωση δεν συμπλήρωσε ούτε 20αδα στην αποστολή της για το αυριανό ματς καθώς αυτή αποτελείται από 19 παίκτες.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Αναφορικά με την 11άδα της ΑΕΚ απόψε, με βάση τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Μανόλο τα πράγματα δείχνουν λίγο έως πολύ ξεκάθαρα.

Το 4-2-3-1 θα επιλεγεί ως διάταξη, με τον Αθανασιάδη να είναι στο τέρμα. Δεξί μπακ ίσως έχουμε τη χρησιμοποίηση του Νταντσένκο από την αρχή, με τον Σβάρνα να περνάει στα στόπερ δίπλα στον Λάτσι και τον Νεντελτσιάρου να μένει στον πάγκο, ενώ ο Λόπες είναι σίγουρος για αριστερό μπακ. Στο κέντρο οι Σιμάνσκι – Σάκχοφ είναι οι αμυντικοί κεντρικοί χαφ στην αποστολή, με τον Μάνταλο να παίζει 10άρι. Τον Γκαρσία ως δεξί εξτρέμ, δεν γίνεται να το βγάλεις έξω, ενώ αριστερά ο Αλμπάνης, με τον Μαχαίρα διεκδικούν θέση βασικού. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ανσαριφάρντ. Εκπλήξεις μεγάλες δύσκολα θα δούμε στο ΟΑΚΑ σήμερα, καθώς δεν υπάρχουν και πολλές λύσεις και επιλογές…

Ετσι στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι εξής 19 παίκτες: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Το πλάνο του Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Γιώργος Παράσχος μετά το τέλος της χθες προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή, από την έλειπαν τα ονόματα των Σωτήρη Τσιλούλη και Δήμου Μπαξεβανίδη, με τον πρώτο να μένει εκτός λόγω τραυματισμού και τον δεύτερο λόγω τιμωρίας.

Αναλυτικά η αποστολή: Βέρουλστ, Γιαννακόπουλος, Μπρούσιτς, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Κολ, Λαγός, Ιωαννίδης, Μπεντινέλι, Κάλισιρ, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Κραγιόπουλος, Τσαμπούρης, Μουνιέ, Ντάουντα, Φατιόν, Κιτόκο, Ρώσσης.

Ο Τζήλος στο ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης

Ο Αθανάσιος Τζήλος ορίστηκε να διαιτητεύσει το ματς της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την επόμενη αγωνιστική της Super League. Βοηθοί του θα είναι οι Καμπερίδης, Στεφανής, 4ος ο Γρατσάνης και στο VAR οι Παπαδόπουλος, και Δημόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι παράλληλοι δρόμοι της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: AEK: Ο Γιώργος Κοσμάς ο εκλεκτός για την θέση του Λυσάνδρου στην ΠΑΕ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σταμάτης Βούλγαρης: «Τώρα χρειάζεται διαχείριση» (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Ούτε 20 παίκτες δεν έχει στην αποστολή με Απόλλωνα Σμύρνης! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X