AEK: Ο Απόλλων «ταλαιπωρεί» φέτος την Ενωση -Τα φετινά τους ματς (VIDEO)

Πού θα δούμε σήμερα το ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης
Photo Credits: INTIME

Τα παιχνίδι της ΑΕΚ φέτος με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μια αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Super League η Ενωση θέλει πάση θυσία τη νίκη για να συνεχίσει τον δρόμο της προς την δεύτερη θέση από την οποία απέχει τρεις βαθμούς. Ωστόσο, με την Ελαφρά Ταξιαρχία η ΑΕΚ φέτος δυσκολεύεται.

Σε τρία ματς για πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο Δικέφαλος έχει 2 νίκες και μια ήττα. Στο πρώτο μεταξύ τους ματς για την Super League, η Ενωση επικράτησε 3-4 στη Ριζούπολη σε ένα ματς… θρίλερ το οποίο ενώ όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά για την ΑΕΚ, στο τέλος λίγο έλειψε να το… χάσει από τα χέρια της.

 

Επειτα, η ΑΕΚ νίκησε 2-0 στο ΟΑΚΑ για το πρώτο ματς της έκτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος παίρνοντας έτσι το προβάδισμα για την πρόκριση.

Τέλος, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, η ΑΕΚ ηττήθηκε στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με 2-1 στη Ριζούπολη. Μια ήττα που διέκοψε το μακροχρόνιο αήττητο σερί της Ενωσης στο «Γ. Καμάρας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι παράλληλοι δρόμοι της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χιμένεθ: «Σχέση εμπιστοσύνης με τον Μελισσανίδη -Ανησυχεί για το αν θα έχουμε παίκτες για τα πλέι οφ!» (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σταμάτης Βούλγαρης: «Τώρα χρειάζεται διαχείριση» (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Ούτε 20 παίκτες δεν έχει στην αποστολή με Απόλλωνα Σμύρνης! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X