Παράσχος: «Όλη η χρονιά μας με ΑΕΚ και Παναιτωλικό»

Παράσχος: «Όλη η χρονιά μας με ΑΕΚ και Παναιτωλικό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Παράσχος έδωσε το στίγμα του, ενόψει του σημερινού αγώνα της ομάδας του με την ΑΕΚ (19:30).

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova…

Για τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Παναιτωλικό: «Υπάρχουν εννιά παιχνίδια, αλλά και τα πλέι άουτ. Στα πλέι άουτ θα γίνουν πολλά, θα υπάρχουν αντίπαλοι με 30 πόντους. Θα πρέπει να πάρουμε 4-5 ακόμα για να έχουμε περισσότερη ηρεμία. Είναι δύσκολα τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Παναιτωλικό και οι δύο ομάδες έχουν ενισχυθεί. Αυτά τα παιχνίδια είναι όλη η χρονιά μας».

Για το παιχνίδι με τους Kιτρινόμαυρους: «Θα εκμεταλλευτούμε την κόπωση της ΑΕΚ. Έχει πολλές λύσεις. Έχει 30 παίκτες που δεν διαφέρουν. Ξέρουμε πως παίζει η ΑΕΚ. Μακάρι τα πράγματα να πάνε καλά και να αποσπάσουμε τον βαθμό της ισοπαλίας».

Για τις υπόλοιπες ομάδες που είναι κοντά βαθμολογικά: «Δεν είναι να ηρεμούμε, δεν ξέρουμε τι θα κάνει η Λαμία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Δεν γνωρίζω τι θα κάνει ο Παναιτωλικός, παίζουμε και μεταξύ μας ο θεός να βάλει το χέρι του. Όλοι οι ομάδες είναι κοντά. Όλα τα ματς είναι δύσκολα δεν έχουμε εξασφαλίσει τίποτα».

Για τα τελευταία παιχνίδια του Απόλλωνα Σμύρνης: «Στα τελευταία παιχνίδια μπερδέψαμε τα πράγματα. Κάναμε καλά παιχνίδια ειδικά με τον ΟΦΗ. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερος βαθμούς, αλλά θα τα ξεπεράσουμε όλα είναι στο χέρι μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X