Αντετοκούνμπο: Στα 26 του χρόνια, έχει σαρώσει κάθε ατομικό τίτλο του ΝΒΑ! (ΦΩΤΟ)

Αντετοκούνμπο: Στα 26 του χρόνια, έχει σαρώσει κάθε ατομικό τίτλο του ΝΒΑ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στο σημερινό All Star Game, ο Αντετοκούνμπο αναδείχτηκε MVP

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτή την φορά όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει καταφέρει κάτι απίστευτο. Μόλις στα 26 του χρόνια έχει πάρει κάθε ατομικό τίτλο του ΝΒΑ. Ο «Greek Freak» έχει πάει 5 φορές στο All Star Game, 4 φορές έχει μπει στην καλύτερη ομάδα της λίγκας και η λίστα δεν τελειώνει. Έχει μπει τρεις φορές στην καλύτερη αμυντική ομάδα, έχει πάρει δύο φορές τον τίτλο του MVP, ενώ κατέκτησε και το βραβείο του καλύτερου αμυντικού του ΝΒΑ.

Μετά το σημερινό All Star Game, ο Αντετοκούνμπο αναδείχτηκε MVP, πρώτος ευρωπαίος που το καταφέρνει και πλέον η ατομική του συλλογή δεν θα μπορούσε να είναι πιο πλήρης. Ο Έλληνας σταρ έχει καταφέρει αδιανόητα επιτεύγματα και φυσικά έχει αλλάξει την θέση του Μιλγουόκι στον χάρτη.

Μόλις στα 26 του χρόνια και όντας στο ΝΒΑ από το 2013 και μετά, ο Γιάννης δεν σταματά να μας κάνει υπερήφανους. Δεν του λείπει πλέον κανένα ατομικό βραβείο, τα έχει όλα και ένα πρωτάθλημα είναι ο μοναδικός στόχος. Ο Γιάννης ακολουθεί τον δικό του δρόμο, πάντα με το χαμόγελο και με το μότο της σκληρής δουλειάς να τον ακολουθεί παντού και γι’ αυτό πετυχαίνει. Τα κατορθώματα του έχουν αλλάξει διάσταση και αυτά που καταφέρνει δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν περήφανο όλο το ελληνικό μπάσκετ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X