Η ΑΕΚ έλιωσε τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, τριάρα πρόκρισης και...φιλάκια (VIDEO)

Η ΑΕΚ έλιωσε τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, τριάρα πρόκρισης και...φιλάκια (VIDEO)

Ιστορικός διασυρμός του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια στη ρεβάνς των προημιτελικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η δυναμική της Νέας Φιλαδέλφειας ήταν πάντα τεράστια. Εκεί λύγισαν μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, εκεί δεν μπορούσε να περάσει ούτε η παράγκα στα καλύτερα της. Όπως συνέβη μια μέρα σαν σήμερα του 2000, όταν η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στη κυπελλική ρεβάνς των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του θεσμού. Το τελικό 3-0 έκανε τον κόσμο της ΑΕΚ να τραγουδά στις εξέδρες στους ρυθμούς της έμπνευσης του Χριστόφορου Ζαραλίκου (ήταν τότε στα μεγάφωνα του γηπέδου) και να στέλνει…φιλάκια στους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Το ματς φαινόταν από την αρχή πως δεν χανόταν. Η ΑΕΚ πίεσε και πέτυχε το πρώτο γκολ νωρίς. Ο Λάκης γύρισε από δεξιά τη μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Νικολαϊδης οριζοντιώθηκε, έγινε ένα με το έδαφος, για να μπορέσει με κεφαλιά – ψαράκι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Και πριν καλά – καλά συνέλθουν, ο Δέλλας αποσυντόνισε την «κόκκινη» άμυνα στην καλοχτυπημένη εκτέλεση φάουλ του Κοπιτσή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Εχοντας και το πλεονέκτημα της ισοπαλίας με 1-1 στο πρώτο παιχνίδι, η ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρα το αφεντικό του ματς.

Ο Ατματσίδης ήταν εκεί όποτε απαιτήθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε το πάρτι. Ο κόσμος δεν σταματούσε να τραγουδά στις εξέδρες, η Ενωση κυριαρχούσε απόλυτα μέσα στο γήπεδο και με το ξεκίνημα του ματς ο Μίλεν Πέτκοφ με φωτοβολίδα έξω από την περιοχή έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν μάλιστα και ευκαιρίες να διευρύνουν τη νίκη τους, όπως το δοκάρι του Μαλαδένη, αλλά και τα τρία γκολ έδωσαν το έναυσμα για τη γιορτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X