AEK: Ο Γιώργος Κοσμάς ο εκλεκτός για την θέση του Λυσάνδρου στην ΠΑΕ!

AEK: Ο Γιώργος Κοσμάς ο εκλεκτός για την θέση του Λυσάνδρου στην ΠΑΕ!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Κοσμάς θα είναι πιθανότατα ο αντικαταστάτης του Μηνά Λυσάνδρου στην θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια σημαντική εκκρεμότητα που η ΑΕΚ θα πρέπει άμεσα να κλείσει, είναι αυτή της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου, μετά την παραίτηση του Μηνά Λυσάνδρου.

Έτσι κι αλλιώς ο πρώην, πλέον, CEO της ΠΑΕ, θα παραμείνει στο πόστο του μέχρι και το τέλος του μήνα, προκειμένου να τακτοποιήσει μια σειρά από ανοικτά εταιρικά θέματα. Όμως μια θέση τόσο σημαντική και οργανική για την ΑΕΚ, δεν μπορεί επί της ουσίας να μένει κενή. Γι αυτό και φαίνεται πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έχει κάνει την επιλογή του.

Σύμφωνα με την «Ωρα των Σπορ», ο Γιώργος Κοσμάς θα είναι αυτός που θα αναλάβει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου. Πρόκειται για πρόσωπο που φυσικά είναι γνώριμο στην κιτρινόμαυρη οικογένεια. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών, ρεπόρτερ ΑΕΚ σε καθημερινές αθλητικές εφημερίδες, αλλά και ραδιόφωνα. Κατόπιν ανέλαβε επιτελικό ρόλο στην εφημερίδα «Εξέδρα», στην συνέχεια διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sportfm» ενώ τα τελευταία τρία χρόνια, ήταν διευθυντής αθλητικού τμήματος στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Από το προηγούμενο πόστο του, ο Γιώργος Κοσμάς παραιτήθηκε τις προηγούμενες μέρες. Και όλα δείχνουν πως έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Δημήρη Μελισσανίδη, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Λυσάνδρου. Μάλιστα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν ακόμα και σήμερα, οριστικές εξελίξεις στο θέμα. Άλλωστε ο ρόλος του CEO είναι πολύ σημαντικός για την λειτουργία της ΠΑΕ. Και η αντικατάσταση του Λυσάνδρου, ήταν ένα μείζον ζήτημα για την ΑΕΚ και για τον Μελισσανίδη, ο οποίος φαίνεται πως κατέληξε στην επιλογή του Γιώργου Κοσμά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι παράλληλοι δρόμοι της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χιμένεθ: «Σχέση εμπιστοσύνης με τον Μελισσανίδη -Ανησυχεί για το αν θα έχουμε παίκτες για τα πλέι οφ!» (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σταμάτης Βούλγαρης: «Τώρα χρειάζεται διαχείριση» (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Ούτε 20 παίκτες δεν έχει στην αποστολή με Απόλλωνα Σμύρνης! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X