Κοσίδης: «Περιμένω με ανυπομονησία να πάρω την ευκαιρία μου»

Κοσίδης: «Περιμένω με ανυπομονησία να πάρω την ευκαιρία μου»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Κοσίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΚ μίλησε για το κλίμα που επικρατεί, για την παρουσία του στην πρώτη ομάδα και για την ευκαιρία που περιμένει.

Όσα είπε ο Μιχάλης Κοσίδης στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης:

Για το κλίμα στην ΑΕΚ: «Το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε από το ματς με τον Βόλο είναι η πρόκριση. Το κλίμα δεν είναι και το πιο ευχάριστο, αλλιώς περιμέναμε την εμφάνισή μας, όμως συνεχίζουμε και πιστεύω πως όλα θα κυλήσουν καλύτερα από εδώ και στο εξής».

Για την παρουσία του στην πρώτη ομάδα: «Βρίσκομαι περισσότερο καιρό πλέον στην πρώτη ομάδα. Οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες και με καθημερινή δουλειά και προσπάθεια θα πάνε όλα καλά».

Για το ντεμπούτο του που δεν ήρθε τελικά στον αγώνα με την ΑΕΛ: «Ήμουν έτοιμος να κάνω το ντεμπούτο μου, αλλά δεν έγινε. Σημασία έχει ότι κέρδισε η ομάδα όμως και περιμένω με ανυπομονησία να πάρω την ευκαιρία μου και να δείξω την αξία μου. Είμαι σίγουρος ότι με την εμπιστοσύνη του προπονητή μου στα επόμενα ματς θα πάρω την ευκαιρία μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X