Μπαρτσελόνα: Απαράδεκτο σχόλιο του Λαπόρτα σε ανήλικη φίλαθλο: «Όταν γίνεις 18, τηλεφώνησέ μου»! (VIDEO)

Μπαρτσελόνα: Απαράδεκτο σχόλιο του Λαπόρτα σε ανήλικη φίλαθλο: «Όταν γίνεις 18, τηλεφώνησέ μου»! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμός στα social media με αστειάκι (;) του φαβορί για την προεδρία της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, σε ανήλικη φίλαθλο που ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί του.

Λίγη ώρα προτού κλείσουν οι κάλπες για τις προεδρικές εκλογές της Μπαρτσελόνα (22:00 ώρα Ελλάδας), στα social media έχει γίνει ο κακός χαμός, με ένα εντελώς απαράδεκτο και άστοχο σχόλιο του φαβορί για τη νίκη, Τζουάν Λαπόρτα.

Στην διάρκεια της ημέρας, λοιπόν, ο άλλοτε πρόεδρος των Μπλαουγκράνα (2003-2010) φωτογραφήθηκε με πολλούς φιλάθλους. Και, όταν το έκανε με μια ανήλικη κοπέλα, προφανώς θέλοντας να κάνει χιούμορ (;), της είπε «Όταν γίνεις 18, τηλεφώνησέ μου»!

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν, ο 59χρονος δικηγόρος είχε απασχολήσει τα «ροζ» ΜΜΕ για την σχέση του με μια πρώην πορνοστάρ ονόματι Μαρία Λαπιέδρα, η οποία είχε κάνει μέχρι και βιντεοκλίπ για να τον στηρίξει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X