Αυτός είναι ο 65χρονος, πασίγνωστος ηθοποιός που κατηγορείται για παρενόχληση

Αυτός είναι ο 65χρονος, πασίγνωστος ηθοποιός που κατηγορείται για παρενόχληση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άναυδο παρακολουθεί το τηλεοπτικό κοινό τις εξελίξεις στην υπόθεση των παρενοχλήσεων στο χώρο του θεάτρου. Την ώρα που ο κλοιός γύρω από τον Πέτρο Φιλιππίδη στενεύει μια νέα καταγγελία έρχεται να ταράξει ξανά τα νερά του θεάματος.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό» ο Τάσος Τεργιάκης, υπάρχουν καταγγελίες για παρενόχληση από έναν γνωστό 65χρονο ηθοποιό με συμμετοχή σε πολλά σήριαλ:

«Ο γνωστός ηθοποιός κατέχει υψηλή θέση στα δρώμενα του πολιτισμού, κάτι αντίστοιχο με του κυρίου Λιγνάδη. Οι καταγγελίες αυτές σχετίζονται με συγκεκριμένες παραστάσεις και επιθέσεις μέσα σε καμαρίνια. Δεν θα πω πού έχουν γίνει αυτές οι καταγγελίες, αλλά νομίζω ότι θα πάρουν και αυτές τον δρόμο της δικαιοσύνης διότι έστω και αν έχουν παραγραφεί, μπορεί από την ιστορία να βγει κάτι πιο σύγχρονο, ίσως κάτι που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X