ΠΣΑΧ: «Αθλητισμός χωρίς αγώνες δεν υφίσταται»

Εικόνες από τον αγώνα CSM-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρει ο σύνδεσμος αθλητών χειροσφαίρισης με ανακοίνωση του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

σύνδεσμος αθλητών χειροσφαίρισης, όπου πρόεδρος είναι ο παίκτης της ΑΕΚ Ανδρέας Αραπακόπουλος. Ο ΠΣΑΧ τονίζει πως η επιστροφή στις προπονήσεις πλέον δεν αρκεί και το ζητούμενο του αθλητισμού είναι οι αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΧ:

«Μια Σταγόνα στον Ωκεανό .

Βάλτε υπεύθυνο και αποφασιστικό τέλος στις παλινωδίες, στις παρανοήσεις και στις λανθασμένες αναγνώσεις των δεδομένων της πανδημίας. Τα πρωτόκολλα εφαρμόζονται σε όλα τα επίπεδα και οι αθλητές και οι αθλήτριες δείχνουν στάση ευθύνης σε μεγάλο βαθμό απέναντι στην υγειονομική κρίση. Το γεγονός ότι μας επιτρέπεται να συνεχίσουμε να προπονούμαστε οργανωμένα δεν μας αρκεί. Βασικός σκοπός των αθλητών ως προέκταση και κινητήριο μοχλό του αθλητισμού είναι ο υγιής ανταγωνισμός, ο οποίος εξυπηρετείται συν τοις άλλοις και μέσω των αγώνων. Είμαστε αθλητές και αθλήτριες και όχι ασκούμενοι και ασκούμενες. Οι αγώνες αποτελούν την αφορμή, την αιτία, το δεδομένο και το ζητούμενο για να μπορούμε να αγωνιζόμαστε και να αποτυπώνουμε μέσα από τη δράση μας τις ιδέες του αθλητισμού προς την ελληνική κοινωνία που περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχει την ανάγκη για δράση έστω και από απόσταση. Ο αθλητισμός ακόμα και από μακριά προκαλεί ιδιαίτερα συναισθήματα που διαμορφώνουν συνειδήσεις. Σας καλούμε από την αμέσως επόμενη συνεδρίαση να δώσετε το πράσινο φως ώστε να έχουμε στην Ελλάδα έναν αθλητισμό αρτιμελή με δικαίωμα να σηκωθεί ξανά στα πόδια του μετά τα τόσα χτυπήματα. Αθλητισμός και πιο συγκεκριμένα πρωταθλητισμός χωρίς αγώνες δεν υφίσταται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X