Καραϊσκάκης-ΟΦ Ιεράπετρας 2-3: Ανατροπή και πρώτη νίκη (VIDEO)

Καραϊσκάκης-ΟΦ Ιεράπετρας 2-3: Ανατροπή και πρώτη νίκη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε ο ΟΦ Ιεράπετρας και μάλιστα με ανατροπή καθώς επικράτησε με 3-2 του ΑΕ Καραϊσκάκης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League 2.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς στα πρώτα 20 λεπτά είχαμε δύο γκολ. Αρχικά στο 7ο λεπτό του αγώνα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Λόβριτς στο δεύτερο δοκάρι ανενόχλητος πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Η απάντηση από τον ΟΦ Ιεράπετρας ήταν άμεση, καθώς στο 20’ μετά από αντεπίθεση ο Κούστα κοντρόλαρε την μπάλα με το στήθος και εν συνεχεία με γυριστό, την έστειλε στα δίχτυα! Ενα γκολ το οποίο θύμισε… Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτο ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή, χάρη στη «βολίδα» που σημείωσε ο Χιντζίδης από τα 30 μέτρα. Το 1-2 ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημίχρονου.

Ωστόσο, με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου ο Καραϊσκάκης έκανε το 2-2. Συγκεκριμένα, ο Δούμτσιος με γυριστό μέσα από τη περιοχή, νίκησε τον Μανουσάκη κι έφερε ξανά το ματς στα ίσα. Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στο 65′, χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα που πέτυχε ο Κούστα. Με το γκολ του 23χρονου Αλβανού μεσοεπιθετικού, ο ΟΦ Ιεράπετρας πέτυχε την ανατροπή και στο τέλος κατάφερε να πάρει αυτός τη νίκη με 3-2.

Μάλιστα, αυτό ήταν και το πρώτο τρίποντο για την ομάδα του Τίμου Καβακά στο πρωτάθλημα, μιας και έως τώρα είχε τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ ήττες! Ετσι έφτασε τους 7 βαθμούς, όσους δηλαδή έχει και ο ΑΕ Καραϊσκάκης, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται την τελευταία θέση.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X